Ostrava a okolí????

Založil Ondra, 21.06.2012, 15:20:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomaslambo

Já se hlásím, ale taky až tak února (zrovna provádím akci stěhování ze Zábřehu na Dubinu) ;)

Mr. Cube

Tak hospod znám dost  ;D Já v LugBulku nejsem, ale kdyby se v rámci jeho rozdělení někam šlo, tak se klidně přidám. Taky bych to viděl tak na ten únor/březen.

jerzeeg

Citace od: Mr. Cube kdy 28.01.2014, 09:16:43
Tak hospod znám dost  ;D Já v LugBulku nejsem, ale kdyby se v rámci jeho rozdělení někam šlo, tak se klidně přidám. Taky bych to viděl tak na ten únor/březen.
Cože ? Lubgulk letos již v únoru/březnu ?  >:D ;D

Kuba

#33
Citace od: jerzeeg kdy 29.01.2014, 11:59:59
Cože ? Lubgulk letos již v únoru/březnu ?  >:D ;D

Tak předpokládám, že to Mr. Cube myslel tak, že pokud se nedá dohromady dost lidí na únor/březen, že by se pak nebránil dostavit, kdyby se později využilo případně rozdělení LB.  ;) Tedy doufám  >:D

Tak co tedy ten sraz? Máte zájem, nebo budeme jenom tlachat? 28.2 by byl pěkný datum. Co vy na to? Nejsem přímo Ostravák, takže moc podniků neznám, výběr nechám na Vás. Napadlo mě tak maximálně Pivnice Hajcman, nebo Hospoda společná s picerkou Chchar (obojí na Dubině). Ale ty jsou poměrně rušné. předpokládám, že budete chtít raději něco klidnějšího.
http://hajcman.orio.cz/

Kubos.cz

#34
V lugbulk nejsem, na sraz bych určitě přišel v podstatě kdykoliv kamkoliv.  ;)

Edit : už tu jeden takový pokus byl tak snad to tentokrát dojde dál než k pár řádkům textu na internetu

honzicek22

Mno Hajcmana mám přes ulici  ;D Klid by mohl být i v bývalé Pizzerii Práce - je tam nekuřácký salonek :) Ve Výškovicích třeba Tessino, pokud chcete i tlačit tak byly dobré steaky U supa.

Kuba

Citace od: honzicek22 kdy 29.01.2014, 12:48:13
Mno Hajcmana mám přes ulici  ;D Klid by mohl být i v bývalé Pizzerii Práce - je tam nekuřácký salonek :) Ve Výškovicích třeba Tessino, pokud chcete i tlačit tak byly dobré steaky U supa.

Všechno vypadá dobře. :) 

Pokud správně počítám, tak 5 by už nás předběžně mohlo být: honzicek22, kubos.cz, Jukuruku-kuba, Mr.cube, tomaslambo.  Někdo další Ostrava a okolí?



Kubos.cz

#37
A nebo půjdem na lego movie a zvednem průměrný věk v kině na 10 :D . Akorát ten dabing je strašnej  :'(

Jinak je tu někdo z Poruby ? Rusty bell vypadá fajn.

Edit : Někdo by mohl založit hlasování o datu ale vzhledem k našemu počtu se snad dohodnem. Padlo tu 28.2 já bych byl klidně pro

Mr. Cube

Ano, myslel jsem to tak, jak to napsal Jukuruku-Kuba. Jen jsem to napsal asi trochu kostrbatě. Vidím, že to směřujete spíše do Poruby, Výškovic, Dubiny. Já znám teda spíše centrum (Masarykáč, Kuří rynek atd.), ale pokud bude vyhovovat datum, tak rád přijedu. Jen tím 28. 2. si nejsem jistý, protože možná se budu účastnit jiné akce, jejíž datum ale zatím také není 100% potvrzeno.

Kuba

Datum je návrh, můžem datumů navrhnout samozřejmě více. Jen se pak musíme na něčem shodnout, aby nezůstalo zase jenom u plánování.  ;)

honzicek22

Pátky primárně moc nemůžu, ale nějak s to zařídím. V centru to bude v pátek pěkně nacvakané. Ono vlastně všude to bude v pátek nacvakané.

tomaslambo

Hajcman by mi taky vyhovoval, taky to mám tak minutku pěšky :D, ale ta pizzerie Práce (dnes již kuřátka) je mnohem klidnější, Ještě mě napadla restaurace Maštal (v komplexu Maston u rondelu v Hrabůvce) . Pátky mi nevadí, jen to v hospodách není klidný den, ale záleží na tom, v kolik hodin se tam jde.

tomaslambo

Tak jak se tedy pánové dohodneme? Pátek 28.2. bych bral jako předběžně schválený, ale samozřejmě se dá změnit, a pokud by se teda měnilo, tak by bylo fajn, kdyby se posouvalo v rámci plus-mínus týden (mi je celkem jedno na kterém dni se dohodnete, mohu i v týdnu, ale maximálně do 22:00). Místo bych osobně volil tak, aby bylo co možná nejblíže k zastávce MHD, která má co možná nejvíce spojů, ať se je každý účastník schopný dopravit co možná nejrychleji a nejkomfortněji domů. Za sebe jsem pro restauraci Maštal, (cca 5 minut na tramvaj: 1,3,10,12,17,18,19, a cca 10 minut na autobus: 26,27,41,48,50,55,62,96). Je vysoce nepravděpodobné, aby se odtud do půl hodiny nedalo dostat kamkoliv v Ostravě.

Mr. Cube

 :) Maštal vypadá dobře. Předběžně tedy potvrzuji účast.

Kuba

Sice jsem datum 28.2 sám navrhl, ale teď mi už úplně nevyhovuje.  :'(
Za mě: Kdyby jsme se sešli v 18h. tak by to bylo OK, ale nejpozděli v 20.00 bych musím odejít (kolega z práce slaví). Jestliže by sraz byl o týden posunut, budu mít čas celý večer.

Mr. Cube

Já s přesunutím termínu nemám problém, takže dojdu tam, kam bude chtít většina -> prosím o vyjádření ostatních, jak na tom jsou.

tomaslambo

Také nemám s přesunutím termínu problém

honzicek22

S přesunutím nemám problém, pátek jako pátek  ;D Ale tento bych měl více klidu, jelikož žena není doma :)

Kuba

Chlapi tak jak? posouvá se to na 7.3 ?? Pátek...  ??
Tomaslambo jsi schopen to zarezervovat v tebou navrhovaném MAštalu? Tedy pokud je nutná rezervace? záleží jak tam v pátek býva plno?  5-6míst. Podle reakcí nás asi více nebude. Ale chtělo by to, aby se všichni na 100% vyjádřili.

tomaslambo

7.3. už bych bral jako pevné datum. Rezervaci zařídím, jen ještě na kterou hodinu (já dříve než v 17:00 nemohu) a jestli v kuřácké či nekuřácké části?

Kuba

Klidně po 17.00 třeba na 18.00 to už je myslím jedno. Za sebe mi i jedno, zda kuřácka či nekuřácka část, nejsem purista.  ;) Zaleží na vás...

Mr. Cube

Já bych bral nekuřáckou, ale pokud to tak nebude, prudit nebudu. Mám dotaz - co se na takovém LEGO srazu v hospodě dělá (kromě pití piva)?  ;D ...jestli si mám vzít i nějaké kostky a tak...  ;D

tomaslambo

Taky netuším, ale snad na to přijdeme ;D. Pokusím se tedy zarezervovat stůl na 18:00 v nekuřácké části s tím, že ho objednám příští týden v úterý, takže se můžeme do té doby domluvit třeba na dřívějším čase (kdyby náhodou někdo přijel z větší dálky, tak ať si má případně kde sednout)

tomaslambo

#53
Vzhledem k tomu, že se neobjevily žádné námitky, tak ten pátek beru jako hotovou věc a dnes kolem 18-té hodiny udělám rezervaci pro 5-6 osob v restauraci Maštal. Zbývá tedy posledních 12 hodin k připomínkování. ;D

EDIT: Tak rezervováno. Nekuřácká část už byla zabraná, ale i tak se mi podařilo urvat celkem útulný stůl v rohu.

Kuba

Ok kolem 6 přijedu. Díky.  ;)
Jen nám do SZ napiš, nějaký kontakt na tebe a jméno (k vůli rezervace), nebo jak se poznáme :D
Já učiním taktéž.

honzicek22


tomaslambo

Udělal bych to asi nějak takto: Pokud se chce někdo setkat chvíli předem, tak zhruba od 17:50 do 18:00 se budu pohybovat v bezprostřední blízkosti objektu (Bod A na mapce jsem jako já ;D) a potom jdu dovnitř. Upozornění pro případné opozdilce: do restaurace se jde do patra kde se nachází jednak pivnice Maštal (tam nejdeme) a Restaurace Maštal, nesplést.

Kubos.cz

Čau, zítra v šest jsem tam. Big burger vypadá dobře  ;D

Kuba

#58
Citace od: Kubos.cz kdy 06.03.2014, 14:25:50
Čau, zítra v šest jsem tam.

Probereme ten western  ;)

danyboy

Možná dorazím.
Uvidím v kolik se vrátím z lyží.