ALL TOYS - zľavy -20% na lego 2.-4.12.

Založil mesje, 30.11.2011, 11:21:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mesje

Tento víkend bude opäť zlavová akcia v All toys - avizujú -20 až 40 %, očakávam opäť že to bude len -20 % a nič -40 %. Z tej zlavy ide dole ešte 5 % za vernostnú kartu, čiže po prepočte to bude celkovo -24 % (oficiálna cena x 0,8 x 0,95).
Asi im nevyšla prvá akcia podľa očakávaní, tak ju opakujú. Radšej by ale mali rozšíriť svoj sortiment, lebo im chýbajú dve dosť populárne kategórie - kingdoms a pirates. To má silný potenciál ako lákadlo na vianočné darčeky pre deti.

mesje

No vzhľadom na to, že my AFOLovia sme už namlsaní akciami pixmanie a iných shopov, sa tá akcia v all toys oplatí pri máloktorom sete - napr. Lego c. 4644 marína - už aj bez tejto akcie ju mali za akciovú cenu 30 eur, po zlave -20 % a dalších -5 % na vernostnú kartu to vyjde na veľmi príjemných 22 eur a nejaké drobné...

P4tr1cius

Neveril som, ale do ALL TOYS konečne dodali aj PotC a KINGDOMS. Síce z Pirates chýbali lode ale aspoň niečo. Tak isto z KINGDOMS mali iba malé sety.

Frco


mesje

ako hovorí kolega vyššie, mali tam tie menšie sety, tj nie lode, nie Kingdoms mlyn. Cenovo tak, že aj po odčítaní 20 % + z toho dalších 5 % to není menej ako aktuálna akcia pixmanie. Čiže ako som už spomínal, oplatí sa len ta Marína.
Inak pirátov a kingdoms už pridali aj do Tesca (aspoň na Kamennom som ich videl) - cenovo podľa očakávania smrťák - napr. Pomsta královnej anny za 130 eur, ostatné ceny podobne - 30 % a viac percent nad internetovým minimom. Pridali aj nejaké ďalšie sety, tiež nič cenovo zaujímavé. Jediné čo ma na tomto rozšírení inak biednej tesco ponuky teší, je čakanie na novoročný výpredaj :-) Vzhľadom na tie ceny čo nahodili a vzhľadom na to, že sme už rozmaznaní pixmaniou, oplatí sa čakať len na -50 % výpredaj; 25 % zlavy tentokrát budú nedostačujúce na afolácke uspokojenie.