Pozor !!! Pani z Opavy, Pavlova, alias Schulzova, ve skutečnosti muž

Založil Millan, 07.10.2013, 14:16:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Millan

Pozor !!!

Po několika úspěšných letech internetových obchodů jsem konečně naletěl i já  ;D

A to tomuto uživateli   http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=dHR9ZXByKnZ1Y357YWRBdmxnfmkoZWs%3D&telefon=606413272&jmeno=Renáta Pavlová

Zaslal jsem mu na účet 2.000,- samozřejme reakce žádná. Telefon nezvedá, ale odpojenej není. SIM karta samozřejmě předplacená :-\ , (nesmyslnost zákonodárství ČR, např. v Německu pouze oproti dokladu totožnosti jako prevence kriminality...)

Číslo účtu 2572037043/0800 u Č.Spořitelny, zjistil jsem i majitele účtu, Kateřina Fellbaumová ! Toto příjmení se u nás vyskytuje pouze u 8 osob, z toho 6 v Opavě, zbylé dva v okolí, takže lokalita z inzerátu nejspíše sedí..snad mi to k necemu bude !?

Jdu teď do spořitelny reklamovat transakci s tim, že jsem peníze omylem zaslal na špatné konto. Příjemce musí do třiceti dnů podat bance vysvětlení. Nevím co bude dál, může tvrdit, že to bylo za zboží, které odeslal a víc se nestaral :-\ Nemusí mít pro tyto případy uschován podací lístek?

Napadá vás někoho něco? Pokud je vás tu víc a bude toho za 5,000,- můžeme jít do společné žaloby, což je ale ve finále k ničemu, pak už z něj nedostaneme nic...

Čert vem ty peníze ale dostat ho do ruky  >:D

Micho

Ja by som bol za schválenie zákonov trestného činu či ako sa to volá od 1 Kč resp. 1 €. A hotovo. Tu ide o princíp a morálku. Nechcem spamovať a rozvírovať debatu, ale keď sa tu sem tam ukáže takýto príspevok, je mi smutne, že sa nájdu takí ľudia, čo zneužívajú ostatných a systém. Držím place aby si to vyriešil.  :-X

otaznik


MiHo

Napiš na Bazos.cz, že jsi byl podveden přes tento inzerát, ať ti pošlou seznam e-mailů lidí, kteří na tento inzerát odpověděli. Pošlou ti to tak během 2-3 dnů. Pak napiš na všechny ty e-maily, zda byl někdo také podveden. Tak se ti může podařit sehnat lidi s celkovou škodu nad 5 tis. Na policii pak jdi už s tímto seznamem, vytištěným inzerátem a příkazem k platbě. Udělal jsem to stejně viz vlákno Kratochvíl zde v diskusi.

Millan

Moc děkuju za tip !!! Zítra se do toho pustím, dám pak určitě vědět !

Futurion

Žádnou žalobu, což je občanskoprávní spor. Pokud se jedná o podvod, tak běž podat trestní oznámení na PČR a ani to nemusí být nad 5.000,-. Oni si dohledají případné další poškozené a tomu výtečníkovi se to nasčítá.

PKBO

Jak jste pochodil ? Já dnes odeslal 1200 kč předem na grafickou kartu, hádám že jí neuvidim, tak sbírám informace a případně se vydám na pčr.

Iwett

dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak jste pochodil?S touto slečnou Fellbaumovou mám bohužel také špatnou zkušenost! Nabízela na Bazoši společně s přítelem grafickou kartu za 6000 kč , peníze ani kartu už jsem samozřejmě neviděla.

Mr. Cube

Nahlásila jste to policii a adminům? Je to více, než 5.000,-. Já jsem byl podveden před časem na aukru jedním uživatelem, bylo nás více (překročeno 5.000,-), sice se to protáhlo, ale peníze jsem někdy po roce dostal zpět.

Iwett

Samozřejmě.Ale do roka mi přišlo jen rozhodnutí soudu,do dalšího roku to musí zaplatit,jinak si půjde na pár měsíců sednout  a pak by jí termín 'splatnosti' opět prodloužili:/