#6 CBC (Vlastní) Skřetí aréna

Založil mizdas, 10.09.2011, 13:54:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mizdas

Soutěžní příspěvek...

Ahoj, po čase jsem se konečně přemluvil a vrhnul jsem se do castle MOCu, který jsem dokončil! CBC byla příležitost jak se vytáhnout, tak jsem dělal co sem mohl, nakonec vznikl sice rozlohově malý MOC, ale dal jsem si záležet. Teď něco k MOCu .

Skřetí aréna:

Jedná se o fantasy stavbu zaměřenou na skřetí zvyky/ kultůru. Nejdřív vše vziklo starými ruinami v lese, pak jsem z toho postavil i částečně arénu a MOC byl hotov. Skřetí aréna je přístupná pouze skřetům, kteří jsou buď vysoce postaveni, jsou veterány nebo válečnými hrdiny, slouší pro zábavu a funguje na principu, že když například škádlí skřeti vesničany nebo kolemjdoucí, tak si vždy z nich někoho vyberou a toho jako zajatce odvedou do arény, ten se pak utká s vybraným skřetem v aréně. Protože mají skřeti velmi rádi nerovný boj, tak dostane zajatec jenom nůž, či jinou slabou zbraň, skřet co s nim je v aréně má vždy o dost větší a silnější zbraň a výzbroj. Aréna byla postavena na starých elfských ruinách, aby neměli skřeti tolik práce s ohraničováním kůly, kdyby náhodou z arény zajatec utek, tak přihlížijící stráže rozmístění kolem ho zabijí  >:D.
Nikdy se nikomu nepodařilo v aréně nad mohutnými skřety zvítězit. Flickr : http://www.flickr.com/photos/67400552@N08/

P4tr1cius

Opäť niečo nové. Pači sa mi nápad aj prevedenie.
Je úžasné sledovať ako je možné z LEGA poskladať krásne rôznorodé diela od najmenších (viď. Diidy) až po "brutality" (viď. Gearcs).

Ivansliz

Zajímavé provedení. Taková trochu větší (ještě) vignetta. Počkáme si ale na hodnotící. Zpracování se mi ale líbí.  ;) Přesto je otázkou, zda větší díla zde již prezentovaná,nezvítězí nad těmi menšími.

Jinak Chudák skřet, protože až si ten chlapík roztrhne tričko a bude mít podtím modré tílko s emblémem supermana, nastanou skřetům horší časy... ;D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

mizdas

Děkuji za ohlasy, původně to větší MOC byl, ale bylo tam méně detailů, tak jsem to vyřešil tim, že chci rači menší MOC s propracovaností, než no... naopak.  ;D


P4tr1cius

Ak si to chcel väčšie, mohol si sa pohrať s tou starou rozbitou zrúcaninou, tým si to mohol všetko zväčšiť, bez toho, ako si písal, by si ubral z detailov.

mizdas

Původně to měla bít bitva ve starých ruinách (zřícenině) , ale na baseplate 32x32 mi nevyšli traviny, byla by chudá krajina, a jako bitva to moc nevypadalo, proto nakonec vzniklo toto ;).

Colonel32

Jediné co mohu vytknout je, že by to chtělo nafotit z více úhlů, ke stavbě samotné asi není co dodat.

FilipS

Mě se to líbí, má to sympatickou velikost, schválím fotky a příběh. Přeju hodně štěstí v soutěži.

mizdas

Díky, mně v žádném případě nejde o vítěztví, jen jsem si chtěl něco dokázat, tak jsem to zkusil,a ještě jednou díky, jsem rád, že se líbí.

mizdas

To Colonel : Podle mě už se toho víc nafotit nedá, prohlídni si Flickr.

gearcs

Je to pěkně zpracované, na svoji velikost. ;)

Colonel32


Ivansliz

Zde jsem se již vyjádřil, že dílko jako takové se mi líbí, i když velikostí k ostatním MOCům je menší. Co je ale fakt, tak že dlouhá souvětí a některé chyby v nich, činí popis nepřehledným. Byť zde bych byl zase spokojený, že si autor dal práci s popisem a příběhem díla, bohužel tomuto popisu snížil úroveň.
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz