Lego nákupy a cashback

Založil Miketuk, 29.11.2018, 17:07:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Miketuk

Zakládám toto téma proto, abychom mohli sdílet své zkušenosti s cashback servery (dále CS) při nákupech (nejen) Lego setů. Ve zkratce popíši, jak CS fungují a poté se podělím o mé zkušenosti.

Co je cashback server?

CS funguje na principu odměny za doporučení. Obchodník platí dohodnuté procento CS z každé objednávky, která skrze něj přijde. Z tohoto procenta pak CS část převede na konto zákazníka. Ve výsledku tak zákazník dostane část peněz z nákupu zpět, jen proto, že obchod navštívil skrze CS. Což při častých nebo větších nákupech může dát dohromady zajímavou sumu.

Jak to funguje?

V prvé řadě je nutné vybrat CS, který má smlouvu s obchodem kde chceme nakupovat. Poté se na tomto CS zaregistrujeme, přihlásíme a najdeme odkaz na obchod, kde chceme nakupovat. Skrze tento odkaz přejdeme do obchodu. Tím nutná práce s CS končí, v obchodě dále nakupujeme jak jsme zvyklí.

Cashback servery

Plná Peněženka

Plná Peněženka spolupracuje např. s Bambulí. Nabízí standardně nabízí 2,5% zpět z každého nákupu. Cashback zde lze zvýšit o 10 % při častých nákupech. Často také probíhají akce, které cashback zvyšují i o 75 %. Výplata odměny probíhá po nasbírání min. 100 Kč na bankovní účet.

Ebates

Na Ebates jsem narazil teprve nedávno. Jedná se o zahraniční cashback server, který nabízí cashback z nákupů na S@H a to i z českého. V základu se jedná též o 2,5 %, ale např. minulý víkend probíhala akce, kdy cashback byl dvojnásobný. Odměna je zde vyplácena na PayPal účet v USD jednou za 3 měsíce. Při prvním navštívení je nutné zadat, že nejste rezidenty EU (Ebates zatím nesplňuje GDPR kritéria).


Názvy stránek proklikem vedou rovnou na daný CS. Pokud odkaz použijete a zaregistrujete se, mohu získat odměnu za doporučení.

Znáte jiné cashback servery s odměnami za nákup Lega?