8461-Williams F1

Založil Marek, 05.09.2004, 17:13:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marek

Viete niekto, ci je mozne postavit z dielov 8461 Williams F1  8458 Silver Truck?
Dakujem.

Jindroush

Návod na truck máš tady: http://library.brickshelf.com/gallery/set/8000/8458-1/8458-1-2.pdf

Součástky v Silver Championu tady:
http://www.peeron.com/inv/sets/8458-1

Součástky ve Williamsu tady:
http://www.peeron.com/inv/sets/8461-1

A teď se můžeš bavit tím, že to zkusíš, ať už v reálu nebo na papíře. Na první pohled to vypadá tak, že by to mohlo jít, Williams má většinou dílů víc.

Taky to můžeš udělat tak, že si do Peeronu namlátíš vlastní díly a sety a pak na Silver Championu zmáčkneš Try to build. To ti vypíše, který díly ti chyběj nebo je máš v blbých barvách. Jen je třeba dát pozor na díly, který mají délky, to Peeron neumí porovnávat.

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Marek

Diky!!!!!!
Mozno sa to podari. Par casti chyba a niektore maju zlu farbu, ale to mi nevadi.

otaznik

Jojo, ten Williams bych taky bral, postavenej vypadá opravdu neuvěřitelně krásně, ale už ho moc nemaj a navíc je to fakt pálka.

Marek

Mas pravdu. Je naozaj krasny. Myslim, ze vyzera lepsie ako 8458 Silver champion. Na nom sa mi nepaci to, ze ma tie panely com ma maju dve velke diery, a potom to vyzera ako keby niekto to vyhrizol, 8461 ma len 1 dieru a to malu.
P.S. Neviete niekto, ako vyzera 8458 Truck postaveny z dielov 8461??
Dikes!

Magesan

Williams je vazne uzasny, uz nekolik tydnu s nim jezdim po kuchynske lince vzdy kdyz neco kuchtim(nastesti je dost velka) a porad se kocham. Nejak se mi jeste nechce ho zase rozdelat. Jinak diky za napad zkusit postavit Silver Truck, taky to zkusim.

Marek

Uz som ho videl. Ale bol 3 napravovy. Vyzeral celkom cool! Ale, uz som si niejak zvykol na strieborny SILVER TRUCK. Ten nakladiak bol cely modry. Asi postaveny z 2 8461 setov.
Rad by som poskytol liku, ale zabudol som to dat do bookmarkov.  :(

Marek

#7
Uz som ho nasiel. http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=111823 Je to 3-napravovy cely modry silver truck. Teda Blue Truck. Vyzera skvele.