Uživatel Sobotík

Založil Dansson, 08.04.2006, 08:48:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dansson

Nedávno jsem tady na fóru prodával v soukromé inzerci hrad. Nabídek bylo povícero. Nejvyšší částku mi však nabídl uživatel Sobotík-2500 kč,což se mi zdálo skutečně dost, když druhá nejvyšší nabídka byla na 2200.
Ujistil mne, že to myslí vážně a že do několika dnů vyšle peníze. Samozřejmě, že mi nic nepřišlo a hrad jsem musel prodávat znova. Tentokráte za daleko nižší částku. Protože ti ostatní co nabízeli i předtím více už si ho pořídili někde jinde.
Psal jsem mu, že je to nefér jednání, ale na černou listinu se mi to nezdálo. Dneska mi však napsal Leguán, že má s tímto uživatelem stejné zkušenosti, což už na něco naznačuje. Takže sem to tady chtěl zmínit a jestli má někdo ještě stejné či opačné zkušenosti tak prosím o reakci.

Leguán

Prodával jsem tady na fóru lokomotivu Santa Fe, kterou jsem měl navíc, ozval se mi Sobotík (ještě pod svou původní přezdívkou Buchtík) a nabízel mi 1100 Kč. Napsal jsem mu, že by mi přišlo blbý to prodávat za víc než jsem to koupil a dohodli jsme se na ceně 999 Kč, což byla moje nákupní cena, a na osobním předání.

První domluvené setkání s omluvou zrušil, takže žádný problém a dohodli jsme se na druhém. Na to se ale bez omluvy nedostavil, takže jsem kvůli němu ztratil 2 hodiny času a peníze za benzín a parkovné. Na můj následný slušný dotaz proč nepřišel, poslaný přes soukromou zprávu zde na fóru, se mi neozval.

corelxt

jj, buchti..

s timhle clovekem sem mel taky mensi jednani..
na sbazaru jsem nasel simpatickou hromadku a mel jsem zajem.. po komunikaci skrz icq se tvaril ze neni problem se sejit... ovsem jak doslo na domluvu, se uz neozval.. ticho popesine..