MINI Technic Car Challenge

Založil peter, 12.12.2016, 08:31:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

V průběhu slavnostního večera vyhlášení letošních celkových výsledků LTTT, jsme si pro zpestření uspořádali menší soutěž. Úkolem bylo sestavit co nejmenší, ale plnně ovladatelné vozidlo. K nápadu mne přimněly vzpomínky na dětství, kdy jsme s kamarády hrávali na PC hry typu MicroMachines nebo Wacky Race. V obou případech jde o závody autíček po uzavřené závodní dráze, která je vytvořena např. na jídelním stole, kulečníku apod.

Už dříve jsme uvažovali, že bychom si tehdy jen pražská setkání spestřili nějakými menšími závody, ale nakonec k uskutečnění došlo až nyní. Celkem se sešlo 8 soutěžních vozidel a pro první závodní dráhu nám posloužil kulečníkový stůl. Ze závodů jsme pořídili i záznam, který si můžete níže prohlédnout. Třeba tak náš nápad inspiruje další a tyto závody se stanou tradičním zpestřením srazů ;)

VIDEO:
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Foton

Moc pěkné a zábavné. Příště bude jízda kuchyní?
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

peter

Po delší době jsem tu s dalším nápadem menších závodů. V prvním kole šlo v podstatě jen o postavení ce nejmenšího vozidla, které bude schopno jezdit. Tentokrát jsme se pokusili to trochu vylepšit a myslím, že se to povedlo.

Stejně jako minule, tak i tentokrát jsme si finálový večer vyhlášení celkových výsledků mistrovství LTTT zpestřili nějakou tou zábavou. Tentokrát bylo úkolem sestavit plnně dálkově ovladatelný vysokozdvižný vozík a sním se v několika disciplínách pokusit zvítězit. Během večera jsme se opravdu dost bavili, zvláště pak u jedné disciplíny, která se ihned stala asi tou nejvíce oblíbenou.

Již tradičně jsme z celého průběhu této soutěže pořídili záznam a tak se níže můžete podívat, jak celá soutěž probíhala. Myslím si, že tato soutěž by si jistě našla své místo i při jiných příležitostech. Závěrem ještě díky jameskovi za další záběry přímo z centra dění ;)

VIDEO:
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.