6x6

Založil hero219, 16.02.2011, 17:30:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

hero219

Ahoj.Chcel by som vám predstaviť Tatru 6x6.

Dĺžka: 61 studov
Šírka: 31 studov
Výška: 29 studov ( v najvyššom bode)
Hmotnosť: 3164 gramov  ;D
Uhol zatáčania: 39 stupňov

Funkcie-náhon na všetky nápravy(3x Xl motor),zatáčanie(2x M motor),otváranie a uzamykanie dif(2x M motory),predný a zadný naviják(2x buggy motor),svetlá a nezávislé odpruženie.Model je poháňaný BB (8878).

Moon

Mám 2 dotazy, co to je za kola ;D a  má tatra skutečne takový zatáčení?
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

hero219

No,Tatra bola moja inšpirácia ale možno sú také neviem a tie kolesá mám len 4 tak som improvizoval ;D

Bery

Kabina mi připomíná Tatru 23 http://www.tatraprehled.com/predval/pics/24val2.jpg kterou nejčastěji používaly pivovary jen ti tam chybí čumák. Nechápu proč si udělal kloubové zatáčení, klasickým by sis dost ulehčil práci a model mnohem vylepšil. Jméno tématu bych nepsal Tatra, páč žádnou takovou to neznám. Jinak se mi moc líbí kolik funkcí jsi do modelu vecpal.  ;)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Anatyt

Zas netreba každý model hneď nazvať TATRA. Kľudne sa to môže volať len 6x6 Dumper napríklad.

Měch

Mě osobně se to nelíbí. Moc těžké, hrozné kola, na jeden BB moc funkcí, buggy motor jako navyják :-X (ten má výkon za 2 XL motory přece), korba z bricků, kabina z liftarmů, osa zatáčení daleko od kola, škaredý design, název TATRA.
Tahle stavba měla smysl jen pokud jsi chtěl použít co nejvíc dílků.
A nazvat brickshelfovou galerii "eeeeeeeeeeeeee"  :-\
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Viliam6666

Tak to si riadne pobabral . Na môj vkus je ten dizain trošku slabý a tie buggy  motory na "naviják" , to už si chcel aby
ta "tatra" vyšla hore po stene .  ::) ;)
Milujem LEGO TECHNIC

Plutoone

Bohužel musím souhlasit s malým Měchem. Podle mě jsis ukousl moc velké sousto. očividně máš spoustu dílků, ale zkus stavět něco jednoduššího. Nechci nějak machrovat, ale už jsem pár Tater viděl a žádná kloubové zatáčení neměla. Pokud máš jen 4 taková kola, proč nepostavíš něco 4x4 s kloubovým zatáčením (když už si se ho rozhodl použít), třeba nějakej lesní stroj, nebo nakladač.