Ferrari alebo buldozér. Kúpiť vôbec?

Založil Codename19, 23.09.2005, 14:22:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Codename19

Už dlhší čas uvažujem o kúpi nejakého nového modernéhom setu z rady technic.
Asi pred dvoma rokmi mi otec kúpil Destroyer Droida http://guide.lugnet.com/set/8002 za 900 koruniek slovenských pri špeciálnych výpredajových akciách + dostal zľavu 10% ako dlhoročný zákazník.
Doteraz toho droida neľutujem, sú tam užasné súčiastky, kopu pinov a technických tyčiek č.5
V dnešných dňoch som sa dozvedel o tom, že mávajú po roku až roku a pol zľavy až 50%.
Ja by som mal záujem o formulu Ferrari F1 1:10 http://guide.lugnet.com/set/8386 a buldozér roku 2003 http://guide.lugnet.com/set/8455
Obidva sety u nás stoja okolo 3000 Sk,- A v januári budu ceny okolo 1500,-

Moje otázky teda sú:
Oplatí sa mi kúpiť jeden z týchto setov? Ak áno, ktorý viac? Pneumatický systém doma nemám, ani s ním nemám skúsenosti, no rád by som ich získal. Alebo si mám kúpiť formulu, lebo po nejakej už strašne dlho túžim?
Alebo si mám v prípade formuly počkať na nejakú inú, väčšiu, lepšiu?

Za odpoveď veľmi pekne ďakujem

KLF

#1
No ak tie dva sety zozenies za 1500.- Sk v nejakom obchode na Slovensku, zacnem Ta uznavat. Ja Ti vravim, ze zaciatkom roka 2006 tie sety za 1500.- Sk nezozenies.

P.S.: "Ina, vacsia, lepsia formula" uz nebude. Uz bola.
Terminated.

Codename19

Veď vravím že býva veľký výpredaj, dopočul som sa že pred rokom sa predával F1 Williams za približne 4000,- keď jeho pôvodna cena bola okolo 8000,- Keď predavačka povedala túto informáciu, skoro sa mi v hlave stalo niečo zlé čo som to tak ľutoval :'(

Ja som sa ale pýtal, či sa mi to oplatí, že či vôbec mám investovať do nejakého z toho setov, vieš chcem sa dozvedieť, že či sú tam dobré súčiastky, technické prevedenie a podobne. (Myslím ale že to technické prevednie je dokonalé)

KLF

Oplatit sa to oplati za tych 1500.- Sk podla mna. Mozes mi povedat, ktora to je predajna ?
Terminated.

Codename19

Malý Princ v Prievidzi, Slovensko  ;D

"Malý Princ, maloobchod s výrobkami LEGO, hračiek a modelárskych potrieb"
Také niečo majú napísané pred vchodom

A ešte,    ktorý z tých setov sa tebe osobne páči viac?

KLF

Mne sa oba velmi pacia a oba chcem. ;) Cela seria Ferrari je super, len skrabem prachy zatial na nu... ;) No a ten Technic bager - ten chcem do zbierky.
Terminated.

Codename19

Vďaka za odpoveď, síce neviem ktorý set sa oplatí pre mňa viac, ale aspoň viem že sa vôbec oplatia  ;)

KLF

No ako vystavny kus je krajsie asi Ferrari a hratelnostou to bude iste bager. A na suciastky... tak bager ma pneumaticke systemy, co je vcelku sranda. Hlavne, ak ich spojis s elektromotorom, ktory za teba Pumpuje. Taky set uz bol, len enchce sa mi vyhladavat jeho cislo.
Terminated.

Codename19

Bol to lesný žeriav z roku 1992, ukážka vyspelosti LEGA v tej dobe. Tým myslím, že aj bez špeciálnych súčiastok sa dal vytvoriť veľmi zaujímavý model so zaujímavými funkciami.

Už som sa rozhodol.  BULDOZÉR
To si potom budem môcť ten lesný žeriav postaviť, akurát to nebude formát kamiónov TIR ale LIAZ, mám totiž len 4 veľké kolesá

KLF

Takze tu je ten lesny zeriav. Pre Teba a mozno aj dalsich... ;)
Terminated.

ass

Já bych si rozhodně koupil Bagr. Formuli mám a musím říct že jako model na hraní je na prd. Na dílky je ale docela dobrá. Bagr bude určitě dobrej na dílky i na hraní.