#11 CBC (Vlastní) Selská rebelie

Založil Ulrich14, 25.09.2011, 00:13:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ulrich14

Francie,  17.století...
Několika nevděčným poddaným se znelíbil jejich právoplatný pán, a tak vnikli do zadní zahrady jeho zámku s bláhovou představou, že je nikdo neuvidí.
Byli však nemile překvapeni a zaskočeni nenadálým útokem několika statečných mušketýrů...

P.S.: Focení je opravdu moje slabá stránka   ;D

Jotun

Nejdříve trocha kritiky, vždy mě trochu zaráží, když si už člověk dá práci s postavením takového celkem zdařilého MOCu. Tak že už si nenajde více času nebo lepší fotoaparát nebo mobil, a nesnaží se o trochu lepší nafocení prezentovaného díla ???

Ale jinak se mi stavba celkem líbí, možná by stalo za to si trochu více pohrat s detaily zámku, použít místo pravidelných 1x2 bricků i nejaký jiný brick, nebo udelat tu a tam z plates nějakou tu nepravidelnost odchlýplou omítku atd...u samotného zámku i u kamené podezdívky.

Velice mě, ale potěšilo tebou zvolené období renesance/baroka to u mnoha staveb k vidění není, přitom z této doby by se dali vytvořit skvělé vyjevy z 30ti leté války, nebo docela výzva by byla zpracovat nějaké tažení Landsknechtů, tam by to bylo asi hodně o figách a pořádných obouručních měčích:-D

+ za furketu ;) takový malý detail, ale udělá to v daném tématu hrozně moc.

nerow

Skvělý nápad, kterému chybí o něco lepší provedení.

Colonel32


Ivansliz

Byť zrovna já nemám moc co kecat do kvality fotek, se svojí prezentací fotek v CBC, tak fotky jsou zde jednoznačně slabší. Asi jsi dosáhl stejného problému při zmenšování fotek do potřebného formátu, jako já. Přesto mě toto dílo zaujalo svým zpracováním a architekturou ze 17.století, to se opravdu málo v legu vidí. Např. detail furkety mě také velice zaujal, jak to tu již někdo zmínil.

Co ovšem dílo získá na některých zajímavostech a detailech, to ztratí na popisu. Opět neduha mnoha prezentovaných děl.  :-\
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz