Velikonoční kolejiště

Založil hobby, 08.04.2013, 22:37:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

hobby

O Velikonocích jsem si otevřel oba Trains-stoly a trochu si hrál. Koho to zajímá, tak prosím:
Z těch mých vlaků tam je sotva polovina, všechny vystřídat už mě nebavilo a ani nebyl čas. Poznamenávím, že páry jsou podle mého způsobu: nápravy pouze s nákolky (i čtyřosé), nárazníky spojené s rámem a ne s běhouny a vlastní hnací soustrojí, protože technik-náhražku považuji za hroznou.
http://www.youtube.com/watch?v=JTJd5JjDpv0&feature=youtu.be

martinlx

Díky za video, moc pěkné pokoukání! Já bych se chtěl umět naklonovat, abych měl víc času ...

mirek

Nejen video, též stavby a vlaky. Kouzelné.

Micho

Hobby, tie tvoje trains stoly majú svoje kúzlo, aj keď sú maličké. Asi je to práve tým. Máš to aj veľmi pekne spracované, mix hudby so zvukmi, strihy ... Kto ti to spracoval? Niektorý z vnúčikov alebo ty sám?   :D

Jonas

Moc hezké pokoukání, na kolejiště i na spoustu různých vlakových souprav. U mě vyhrává ta replika nejstarší parní lokomotivy.

Hobby, kolik těch vlaků vlastně máš? 
Jonas - Můj Brickshelf

hobby

Díky pánové za pochvalu.
Micho: ty trains stoly jsou sice pro kolejiště malé (jeden 1,1 x 2,5; druhý 1,25 x 2,5 /vrchní deska/), ale jako pracovní nebo jednací zase dost velké  :D. Ta videa mi pokaždé dělá synovec, já bych to neuměl, ani nemám vůli se to učit. Máš pravdu, umí to, bude rád, že se líbilo, mě se líbí také.
Jonas: ani nevím, kolik těch vlaků mám: 12V - tři; 9V - všechny co vyšly (některé vícekrát); bateriové téměř všechny. Kromě toho několik MOC-souprav (10?) a sólové páry + elektriky(15?). Některé jsem nikdy nepublikoval a některé snad ani nejde brát za vlak - třeba ona prehistorická Raketa, nebo koňka. Takže když udělám výčet popsaného, tak snad necelých 50?
Ale to není nic proti Mirkovi. Myslím, že ani on nebude schopen uvést nějaký přesnější počet. Vlastně by mě totéž zajímalo u všech vláčkařů, včetně tebe, Pekiho, Micha, Cavelona, Dědka, Colonela a dalších - promiňte pánové, že více nejmenuji. Zkuste to odhadnout, je to jistě jednoduší, než u minifigů ;D.

mirek

Hobby, po dotazu od Jonase v Nise v Liberci , před půlnocí, na to kolik mám vlaků, jsem to šel ráno spočítat.
Vyšlo mi to na 65 kousků 9V + 2 vlaky 4,5V. Oproti tobě jsem břídil, neb 12V nemám ani jediný.