(vlastní) X-Wing (WIP)

Založil Faire, 08.05.2018, 10:24:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Faire

Rozhodl jsem se Calmovi udělat X-Wing. Vyšel jsem z oficiálního modelu a rozhodl se udělat pár úprav. Zbyl, co si vzpomínám, jeden rám a dva nápady. Hodně jsem čerpal od Intherta, kterého považuju za špičku (nejen u X-Wingu, na jeho N-1 se špatně hledají chyby...), ale snažil jsem se, aby výsledek byl o něco jednodušší a využíval normální kokpit, většinu věcí mám vyřešenou po svém. Nemám s MOC v takovém rozsahu zkušenosti, a na některých částech se to dost podepsalo, ale jsem spokojený se základním tvarem.

Za největší slabiny považuji absenci podvozku na křídlech (Inthert to má vyřešené parádně), umístění astromecha (z boku příliš odkryté), předek motorů a přední podvozek. Potřeboval jsem vpředu nějak spojit sbíhající se linie čumáku a nepřišel jsem na žádný rozumnější způsob (tady bych byl velmi vděčný za radu).

Zkusil jsem si na sucho poskládat kabinu, měla by fungovat, ale jinak jsem to dělal jen virtuálně, takže je možné, že některé spoje nebudou fungovat, nebo budou příliš křehké. Je možné, že některé součástky nebudou dostupné v dané barvě, ale snažil jsem se to hlídat.

Odkaz na Mecabricks: https://www.mecabricks.com/en/models/WRaZLLELjpZ