[společný nákup]

Založil Pool, 11.07.2016, 10:45:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pool

Realizuji nákup z http://www.bricklink.com/store/home.page?p=rmisk, pokud by se měl někdo zájem přidat, napište mí do čtvrtka 14.7.2016. Jde o místního prodejce z Brna, takže význam to má asi jenom pro Pražáky, že si to nechám zaslat do Prahy a tady pak osobně předat. Přeposílat tedy někde dál po ČR nemá význam, to už si můžete kdyžto sami objednat nebo snad v Brně nabízí i osobní vyzvednutí :).
Jinak na Česko má u něčeho docela libové ceny, tak jenom pro zajímavost se chci zeptat, jestli ten prodejce je i tady na fórku?  :D

otaznik

Je to rdk.

Podle mého je naprosto zbytečné dělat hromadný nákup od někoho z ČR...  :-\

danyboy

Citace od: otaznik kdy 11.07.2016, 13:39:52
Je to rdk.

Podle mého je naprosto zbytečné dělat hromadný nákup od někoho z ČR...  :-\

Ještě od někoho, kdo nabízí aktuálně free shipping.

Pool

Citace od: danyboy kdy 11.07.2016, 14:31:44
Citace od: otaznik kdy 11.07.2016, 13:39:52
Je to rdk.

Podle mého je naprosto zbytečné dělat hromadný nákup od někoho z ČR...  :-\

Ještě od někoho, kdo nabízí aktuálně free shipping.

To je jen lákadlo, free shipping má nad 2500 CZK, čehož je bez šance dosáhnout ;D. Jinak nikoho k nákupu nenutím a přímo tam i píšu, že to je maximálně pro Pražáky. Takže kdo má zájem, nechť napíše a ostatní se samozřejmě sem mohou vyjadřovat jak chtějí, to nikomu zakázat nemohu, ale aspoň tu prosím neplácejte nesmysly. Kdyby měl free shipping, tak bych to sem asi nepsal ne? A význam ten společný nákup samozřejmě má, někdo třeba chce jen 4 dílky, tak pak pro něj samozřejmě nemá cenu si to sám objednávat, ale takhle se klidně přidá. A samozřejmě pokud někdo bude mít pár dílků, tak ho ani do rozpočítání poštovného nezahrnu. Takže je to spíš moje blbost, že to nabízím, že sám pak strávím dost času s objednáváním a předáváním, ale to je můj problém a vám to může být úplně jedno  :P. Nabízím to tu hlavně proto, že sám se účastním různých společných nákupů druhých a tak se chci i revanšovat.

otaznik

Citace od: xPool kdy 11.07.2016, 16:40:02
A význam ten společný nákup samozřejmě má, někdo třeba chce jen 4 dílky, tak pak pro něj samozřejmě nemá cenu si to sám objednávat, ale takhle se klidně přidá. A samozřejmě pokud někdo bude mít pár dílků, tak ho ani do rozpočítání poštovného nezahrnu. Takže je to spíš moje blbost, že to nabízím, že sám pak strávím dost času s objednáváním a předáváním, ale to je můj problém a vám to může být úplně jedno  :P. Nabízím to tu hlavně proto, že sám se účastním různých společných nákupů druhých a tak se chci i revanšovat.
Samozřejmě, z tohoto pohledu určitě ano. Líbí se mi, že chceš vrátit ostatním jejich čas a práci.

Já spíše narážel na to, že představa, že si objednám díly za stovku, pak se budeme domlouvat, cesta pro díly mi také nějaký čas zabere a něco bude stát - že je ve finále jednodušší si to z ČR objednat tak, že mi to pošťák předá do ruky.  ;)