(Vlastní) alternativní model k setu 6743 - auto na výlet

Založil milanv, 16.10.2013, 15:09:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

Nejdříve by mě ani nenapadlo posílat alternativní model ke Creator setu (ty by měly být automaticky od toho, aby ponoukaly k alternativním modelům, ne?). Ale byl jsem překvapený, když jsem si to zkusil, jak zvláštní sada kostek v tomto setu je. Ve stručnosti poměrně hodně Plates, ale možností, jak "obestavět větší objem" moc ne. A já chtěl velké auto :)

Tak teď jsem zvědavý, co řeknete na můj první výtvor posílaný na kostky...
Pán na Žlutém hradě

milanv

Přidal jsem návod.

Musím říct, že jsem rád poznal LDD, autoři mají můj obdiv. S tím programem se moc pěkně pracuje: rychlý, intuitivní...
Pán na Žlutém hradě

Marty713

Citace od: milanv kdy 16.10.2013, 15:09:25
Nejdříve by mě ani nenapadlo posílat alternativní model ke Creator setu (ty by měly být automaticky od toho, aby ponoukaly k alternativním modelům, ne?).

Hahá! Právě naopak! Vždyť alternativní modely jsou mnohdy největším důkazem kreativity a fantazie stavitele!

Já si taky stavím svoje "MOCy" (Star Wars, Afghánistán) z tisíce různých dílků rozlišných barev dle plánů a výkresů a výsledky odpovídají (když se zadaří) mým představám. Ale jakmile mám před sebou jen malou hromádku kostek, která je omezena početně, barevně i tvarově, je to výzva. CHALLENGE!!!

To je pak adrenalin... 8)

milanv

Citace od: Márty kdy 17.10.2013, 17:23:59
Ale jakmile mám před sebou jen malou hromádku kostek, která je omezena početně, barevně i tvarově, je to výzva. CHALLENGE!!!

To je pak adrenalin... 8)

Jo, tenhle adrenalin miluju. Už 30 let :) Protože dřív byl nedostatek kostek jaksi neobejitelný (jako dítě jsem těžko mohl hlasovat v rodině o emigraci kvůli nedostatku lega) a teď mám i jiné zájmy, takže fakt nehrozí, že bych měl 162000 kostek, jak píší někteří ve vláknu o skladování... Ale právě proto mě to baví! Ten adrenalin, to jsi vystihl přesně!
Pán na Žlutém hradě

milanv

Tomíku, díky za nakopnutí k vylepšení modelu. Moc času jsem neměl, ale po kouskách jsem dotvořil novou verzi. Je mnohem pevnější.

No a návod už je dělaný pomocí SR 3D Builderu, MLCADu a LPub.
Pán na Žlutém hradě