(vlastní) 4837, 6742 alternativní modely

Založil Mart5ty, 20.03.2009, 15:02:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Až na ty trapně malý kola, to vypadá dobře.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mart5ty

Citace od: peter kdy 12.05.2009, 15:45:52
Až na ty trapně malý kola, to vypadá dobře.

je pravda, že ty malá kola jsou opravdu malá, ale se zbytkem sem sám dost spokojen

Mart5ty

#32
tak sem měl v plánu postavit sekačku na trávu a nakonec sem vytvořil tyto dva "fógly", focení jsou večer s bleskem takže fota nejsou vůbec nic moc, "fóglové" protože psát nějaký specifický druh dost dobře u těchto exemplářů není možné ;D, zítra přibudou lepší fotky a snad konečně udělám zmiňovanou sekačku



OSTATNÍ FOTKY O PŘÍSPĚVEK NÍŽE

Věšák

To je dost dobrý udělat ptáky ze setu na vozítka :D gratuluji (i když bylo zamýšleno něco jiného, tohle se ti taky povedlo)...hodně štěstí při tvorbě sekačky :)

Mart5ty

#34
nové fotky trochu upravených včerejších fóglů



Mart5ty

#35
slibovaná sekačka dostavěná teď večer




Lego_Radek

Hodně povedené.A opět další z funkčních prvků - zvedající se rameno. Obdivuji, co všechno se dá z těch několika dílků postavit. Navíc jak už jsem psal na jiném místě, tento set se mi jeví hodně zajímavý z hlediska barevného sladění a výtvory, které z něj vytváříte jsou také velmi pěkně barevně řešeny.

Mart5ty

omlouvám se, že ještě nemám lepší fotky sekačky, jak jsem psal, ale neměl jsem dnes moc času a dostatek světla dnes už nezachytím, také mám v plánu zkusit nový miniset, když tak poraďte jaký (pls z těch co nemá grohl ;D)

Mart5ty

#38
tak je tu nový výtvor: hornoplošník

fotky jsou tentokrát přímo tu, protože brickshelf mi ukazuje všechny galerie prázdné, až to pude hodím to tam

také už mám protiletadlový kulomet, jen ho zbývá nafotit





rukay

To vůbec není špatný.  :D I když po tom, co jsi postavil fógly tak jsem si myslel, že nejsi nic moc umělec :-X...měním názor. Dobrý :o :D
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

grohl

Výborné, jen bych zkusil nějak otočit směrové kormidlo, takhle to vypadá nepřirozeně.

Mart5ty

Citace od: grohl kdy 17.05.2009, 17:47:45
Výborné, jen bych zkusil nějak otočit směrové kormidlo, takhle to vypadá nepřirozeně.

Díky za radu, pokusím se ;). Protiletadlový kulomet plus ještě jeden kulomet přidám až zítra snad, protože můj komp se rozbil a další doma nemám tolik k dispozici, abych stihl přehrávat fotky a uploadovat. Jinak se ještě vrátím k otázce, jaký byste doporučili nový miniset? :)

Lego_Radek

Nechápu Rukaye, že píše, že po shlédnutí fóglů nejsi nic moc umělec. Asi se nepodíval na tvé předešlé modely. Vše co jsi doposud postavil je super a už se těším na protiletadlový kulomet. Pěkně bude doplňovat bojovou techniku k jednomu z prvních modelů - tank. Už ať je tu ta fotka :-)

germik

No, fógl ze sekačky na trávu, to zní děsivě ;
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Mart5ty

#44
protiletadlový dvouhlavňový kulomet, podle munice může posloužit i proti lehce pancéřovaným vozidlům a skupinovým cílům





rukay

Ne, ne ,ne chtěl jsem vyjádřit, že fóglové se mu -podle mě- moc nepovedly a taky, že to byl jen drobný zádrhel na cestě jeho stavitelského umění. Mimochodem dělo je super! :D
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

grohl

Pěkně nebezpečná hromádka kostek.  >:D

5o

Citace od: grohl kdy 18.05.2009, 15:48:49
Pěkně nebezpečná hromádka kostek.  >:D

S týmto súhlasím.
Preto lebo Lego...

Mart5ty

#48
Aby toho nebylo málo je tu další kulomet, nechybí náhradní munice, malá stolička, když obsluha není v pohotovosti a jelikož jsem chtěl využít co nejvíc dílků je tu i malá vysílací stanice.




maeror

Velikost díla je sice nepochybně větší než velikost fotek, ale tím spíš bych byl pro, kdybys rozměry fotky upravil směrem dolů - kdo má to okno pořád rolovat?!

(Ber to jako chválu za stavby, kritiku za uživatelské nepohodlí při prezentování téhož.  ;))

rukay

Jó, tohle je taky pěkný.
Citace od: maeror kdy 18.05.2009, 22:39:34
fotky upravil směrem dolů - kdo má to okno pořád rolovat?!
Taky mě to začíná štvát. >:D
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Mart5ty

Promiňte, tento nedostatek jsem si neuvědomil. Zmenšil jsem tedy všechny dosavadní fotky na velikost 800x600. Snad to bude více vyhovovat, když tak napište.

Shmade

#52
Takhle "vyhovuje", ale celkově mi stejně tenhle způsob vkládání obrázků zas tak dobrý nepřijde, vím že obrázky linkuješ z brickshelfu, ale víc mi vyhovuje když jsou obrázky nahrané zde a tím pádem jsou rozklikávací... Vím že je to práce navíc a zároveň "zátěž" pro kostky server, ale nějak mi to přijde přehlednější, zároveň je to i díky počítadlu zobrazení takové měřítko jak je co pro zdejší publikum zajímavé. No a taky, i když už to dnes moc asi problém není, to může být nepříjemné pro lidi s pomalým připojením, aby se podívali na nový výtvor musí čekat až se jim načtou všechny co už viděli... 

Jinak samotné výtvory chválím, tenhle set mi přišel fakt naprd, ale nakonec se opět ukázalo, že z čehokoliv se dá postavit všechno. :)


Lego_Radek

Tak na kulomet jsem se těšil, jak už jsem psal, ale jsem rád, že jsi přidal další a obojí je perfektní. Opět po několikáté obdivuji maximální funkčnost, nápaditost a provedení. Myslím, že bojová a vojenská technika ti jde viz. tvůj tank, ten je super. Navíc tento set svým stylem a barev k tomuto docela dost vybízí. Zkus mi (a věřím, že nejen mně) udělat radost a přidat další kousek vojenské techniky. Myslím, že ti to opravdu jde.

Mart5ty

#54
pokus o další vojenskou techniku: pobřežní dělostřelecká baterie




grohl

Poslední kanón mě zaujal asi nejvíce.

maeror

Není to špatné, ale zkus zase změnit téma, takhle by to bylo rychle fádní.

Hardegon

Poslední kanon mě moc nezaujal oproti předchozím, ale vypadá jako ty obrovské "mrchy" z 2. světové, které byly převáženy po kolejích.  ;)

Lego_Radek

Tak tenhle kanon je super. Myslím, že i přesto, že je to malinkatý model, tak dává najevo, že ve skutečnoti se jedná o mohutnou palebnou sílu. A opět musím pochválit vytěžení maximální funkce - otáčení pojízdnost, tedy jinak - modely takto postavené si myslím vynikají i velmi dobrou hratelností po postavení (např. pro děti) super. Díky za ten kanon.

Lego_Radek

Ještě jsem zapoměl...fádní by to nebylo (stavění bojové techniky). Omezení vlastní fantazie možná trochu, ale o to více by to bylo pak zajímavější, protože bojová technika nejsou jen kulomety ale letouny vozidla, případně postavit nějaký model třeba samopalu nebo pistole( co do tvaru a vzhledu) takže si myslím, že to poskytuje dost velké pole působnosti a na mne ten protiletadlový kulomet a ten těžký "kolejový" kanon vůbez fádní nepřipadá.