(Vlastní) Koloseum

Založil Hardegon, 23.03.2023, 10:35:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Začalo to nápadem okopírovat 10276, ale trochu upravené. Přešlo to v myšlenku, že by bylo fajn to postavit v původní podobě. No a po půl roce hromadění kostek a úprav se to konečně povedlo dokompletovat.

A ano, je to vykradená konstrukce ze 10276. A ano, schválně je tvar kulatý, ikdyž reálné koloseum je ovál. Nějak se mi to líbilo víc.

Tímhle modelem navazuji sám na sebe (viz antické divadlo) a další na řadě by měl být hipodrom. To by mohla být pěkná tečka za tím naším (antickým) příběhem.

Anatyt

Za mňa krajšie ako to od lega. Ešte tomu dať nejaký podklad a blízke okolie.

Pool

To je tedy pořádná stavba. Kdo ten Lego set nevlastní, tak podle mne podobnost vykradení nějakých technik nepozná. Hlaně se to odlišuje tou barvou, tak splést si to s továrním setem snad nikdo nemůže ;D . Jinak podobně jako Anatyt, nějaký podkla by se hodil, ale jak koukám upostřed ho tam už máš, tak okolní asi ani neplánuješ.

Hardegon

Tak to jsem rád, že se povedlo v něčem tu origo verzi překonat. Díky. :)

Podklad nebo okolí pořád zvažuju, ale slušelo by tomu i pár budov v okolí, naznačení nějakého města okolo. Vzhledem k velikosti samotného kolosea by to byl už docela velký projekt. Ale v budoucnu snad vznikne.

milanv

Pěkná monstrstavba :) Ale musím říct, že mi tam chybí minimálně tři postavy: César, Asterix a Obelix! A teda k nim pár nedobrovolně "létajících" gladiátorů...
Pán na Žlutém hradě

blackjoe

Souhlas s Anatytem, tovární set ukazuje jen současný stav kolosea a ten zná snad každý, ale jak vypadalo v dobách největší slávy, to nám ukázal Hardegon.  Krásná stavba   ;)