A lego life

Založil builder, 13.04.2017, 12:26:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

builder

Nějaké jednoduché Vignetty co mám na Flickru a mohly by se sem hodit, či případně posloužit jako inspirace.

1)KB logo

2)Student Fredie

3) Nerdy Wookie

4) Naměsíčník

5) Ztracen na Dagobahu
builder

builder

Na druhou stranu bych chtěl poukázat na to že abyste udělali pěknou Vignettu nemusíte být profi fotografové se špičkovou zrcadlovkou a ateliérem. Ano, čím lepší kamera tím lépe ale já si ve své Lego kariéře" vystačím i s klasickou digitálkou (cca 3000kč). Místo studia poslouží obyčejný barevný papír a jako osvětlení vychytám polední slunce v obýváku. Nicméně pokud jste na tom s fotografickou technikou tak jako já, měli byste vědět že největší zázraky se dějí v počítači. Stačí klasický Gimp který se dá legálně stáhnou zdarma, ale pokud máte Photoshop je ještě lepší. Věci jak upravit pozadí a zesvětlit fotku se každý musí naučit sám. Já jsem vám chtěl jenom přiblížit že focení lega není žádná nákladná záležitost. Přikládám původní fotku mojí oblíbené fotky s Fredym s porovnání s tou kterou jsem vám ukázal předtím.

builder

HD

No, chtělo by to zapracovat na kvalitě přechodů mezi skutečným a domontovaným papírem, takto jsou ještě dost vidět. Osobně preferuji větší formát papíru.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Tomik

Ještě co se osvědčilo při focení mně - nemít na papíře ostrou hranu na přechodu mezi "zemí a nebem" (podložkou a stěnou), ale papír prostě ohnout v nějakém rozumném poloměru. Tímto nebudeš muset řešit retušování linie v úrovni nohou Fredyho.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr