CAD

Založil peter, 31.01.2005, 11:14:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Myslím si, že by bylo ještě vhodné vytvořit novou složku CAD ve skupině Obecné. Sice existuje téma s názvem CAD ve skupině Volná diskuse, ale zde nelze další příbuzná podtémata, jako například:


  • Rendering
  • Jak stavět v MLCAD-u
  • Problémy v MLCAD-u
a další ...

Potom dochází k situaci, že je vše v jednoum a začíná to být nepřehledné ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Micho

Podporujem, začal som sa s tým baviť a zďaleka to nejde tak jednoducho ako som si to predstavoval.

KLF

Nie je to take zlozite a je to zabava. Len to chce cvik. ;) Ale podporujem zalozenie skupiny CAD. Ono najhorsie na tom pre mna bola instalacia POV-Ray, tak aby spolupracoval. :/ To by som nechcel znova instalovat. Mne s tym pmahal vtedy jeden maniak na CAD a rendering z Japonska... A to som to uz instaloval 2x. Inak ale niekto (Rob?) tu uz napisal niekde dost dobry postup myslim, takze to by sa mohlo prehodit do toho noveho fora "CAD" hned ako prvy prispevok.
Jo - a mozno by tiez nebolo odveci rozdelit "Vlastne modely" na "Vlastne modely" a "Vlastne CAD vytvory". Tie druhe by mohli znova spadat do sekcie CAD. Bolo by to tak vsetko prehladnejsie.
Terminated.

Jindroush

Diskuse CAD je založena, pokud si někdo myslí, že tam patří přemístit nějaké téma, které jsem přehlédl, ať mi pošle zprávu.

Oddělit virtuální a skutečné modely navrhoval i Mičánek, ale takňák jsem to zavrhnul, protože IMO v obou případech je nutná ta vlastní idea a metoda zpracování (skutečné kostky X cad program) je IMO irelevantní.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)