LSR 2011 - 1. závod

Založil peter, 13.07.2011, 20:36:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Tak, termín pro možné přihlášky do prvního kola LSR 2011 je definitivně ukonce! Bohužel se přihlásili jen tři lodě :'( , avšak po shlédnutí fotografií mi to nedalo a závod uskutečním! Níže jsou proto tři fotografie, tří soutěžních lodí.

Pokud chcete vidět, jak soutěžní lodě zápolí na vodách říčky, tak neváhejte a přijďte se podívat v sobotu od 13:30 na závody.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Shmade

Pěkné loďě, omlouvám se že nejedu ač jsem to přislíbil, bohužel jsem v termín závodu ve Švýcarsku, tak snad mi vyjde aspoň druhý závod.

peter

První závod je za námi a myslím, že si mnozí řeknou konečně ;D Z přihlášených tří lodí, nakonec říčku pokořila více méně jen jedna a to Grohlova, která bez větších obtíží zvládala projet každou trasu po i proti proudu. Ostatní lodě se s vodou opravdu prali. Bohužel závod byl ovlivněn smutným faktem a to, že jezírko je v současné době už spíše velký žabinec a tak nakonec došlo jen a pouze na jízdy v říčce.

Závod se proto změnil jen na tři disciplíny a salón, které se jeli tříkolově. V níže uvedené tabulce je velmi dobře patrné, jak moc byla tentokrát řeka náročná. DNQ značí, že soutěžící svoji jízdu po nějaké době vzdal a zápis POTOPENA značí opravdu to, že loď se potopila >:D. Jedno z těch dvou potopení by mělo být i natočené, takže jistě se v brzké době na ono drama budete moci podívat. Závěrem ještě jednou gratuluji vítězi a cenu věnovanou Linhim v podobě kreditu do BL obchodu, může začít čerpat. Ostatním děkuji za účast a budu se těšit na druhý závod snad již s větší účastí ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

Škoda, že nás bylo tak málo a že jezírko vypadá tak žalostně.  I tak to byl super závod.
Fotky ke stažení zde: http://www.megaupload.com/?d=AJO895JQ

Bery

Díky za organizaci, škoda toho jezírka, až na ty promočené boty jsem si to užil.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

grohl


grohl

#6
Abych trochu namotivoval případné soutěžící a poděkoval linhimu.