(vlastní) Mos Eisley kantýna

Založil tomas., 24.08.2020, 10:05:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomas.

Dlouho jsem sem ničím nepřispěl a toto dioráma mám už čtvrtým rokem ve stole v obýváku, tak jsem ho při víkendovém úklidu nafotil alespoň takto mobilem.
Plánuju ještě do pláště budovy přidat nějaké dark tan díly a poté nafotím lépe.
víc fotek

Icewalker

Takhle shora tam spousta věcí není vídět, nicméně i tak díky za ukázku. Kdybys přidal víc fotek, bylo by to asi pro místní osazenstvo zajímavější ;)
Brácha podobnou sci-fi kantýnu stavěl v rámci zdejší soutěže, ale zvládnul jen stěny, na střechu už nebyly kostky.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

ditetemnaporad

Děcka musí stát na návštěvu frontu :) Pohodové zakomponování výstavky do obýváku, i když stolek by mohl být asi více "vzdušnější". Také se mi líbí ta zákulisní dioramata obsahující vzácnější figurky i s polybagy.

tomas.

Děkuju za reakce. Co se týče více fotek, tak stavba není co do použitých technik ničím výjimečná a říkal jsem si, že těch pár fotek stačí - jsou to prostě figy v knajpě  ;D
Musím ještě dodělat strojovnu a předělat plášť budovy a asi i bar. Když jsem to před lety stavěl, tak ještě nebyly tile macaroni.

STARHAWK

#4
Pekne spravena kantina. Paci sa mi, ze si tam dal aj tie schody na vstupe a teda to dal pod uroven terenu. Skoda, ze stale musime pouzivat alienov z inych sad, aby sme naplnili cantinu. Ani ta oficialna legova neposunula latnu nejak super vysoko. Pridali Aqualisha, deveroniana, Chadra-fana sme si dost dobreho vedeli spravit aj predtym a samozrejme kubaz ale ten v cantina nebol. takymto tempom mozno o 20r budeme mat aspon polovicu alienov z cantiny.

Inak stolik v obyvaku zavidim, u nas je to detske ihrysko. Ale ked detska vyrastu a zrekonstruujeme obyvak, taky stolyk uz mam rezervovany pre Falcona (v Mos Eisley doku alebo Death Star doku)

tomas.

Děkuju ;)
Říkal jsem si, že jestli vydají velkou kantýnu, tak jí určitě pořídím, ale prostě bojuju s místem a to musí být pro Batmana ;)
Vloni velkej Batmobil a včera jsem se dozvěděl, že to vypadá na Batwing...

Zoufalec


STARHAWK

Citace od: tomas. kdy 20.09.2020, 18:18:43
Děkuju ;)
Říkal jsem si, že jestli vydají velkou kantýnu, tak jí určitě pořídím, ale prostě bojuju s místem a to musí být pro Batmana ;)
Vloni velkej Batmobil a včera jsem se dozvěděl, že to vypadá na Batwing...

Tvoja kantyna je vpodstate lepsia, takze neni treba hned kupovat.

Batwing sa da povesit na stenu takze miesto hladaj tam :)