Tropická charitativní pouť

Založil Matthes_CS, 15.07.2020, 22:56:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Matthes_CS

V České Skalici se pravidelně druhý víkend v červenci koná tato akce (letos 14. ročník), od pátku do neděle. Smyslem akce je sehnat peníze pro postižené děti. Letos kvůli koroně nemohli děti, na které se vybírá na akci dorazit.
Na akci je různý program, kde je něco pro skoro každého, pouťové atrakce, různé stánky, auto-moto veteráni, modeláři, přelety letadel, papoušci, jídlo, muzika, ohňostroj a další.
Po dohodě s organizátorem jsme s tátou na zkoušku vyjeli v sobotu od rána do 18. hodiny vystavovat LEGO a něco málo železničářského. Sestavil jsem jednoduché kolejiště, táta vzal bludiště a ještě jsme vzali mozaiky a nějaké tovární sety. Byli jsme ve stanu, vedle kouzelníka, bohužel trochu zastrčeni od veškerého dění a bez poutačů, takže dětí přišlo málo, ale všem se líbilo a měli klid a čas si zajezdit s vlaky a zkusit bludiště.
Příští rok zapracujeme na informovanosti a jeli by jsme nejspíše na dva dny.

Matthes_CS

#1
Letos to vypadá, že se akce opět konat bude od pátku 9. do neděle 11. 7. V sobotu 10. a možná i v neděli 11. bych tam opět jel s kolejištěm a něčím dalším ať z lega nebo z výtopny.
Edit: smazán plakát, odkaz už nefungoval

Matthes_CS

Letos jsem byl s tátou opět jen v sobotu. Táta vzal bludiště, já postavil kolejiště doplněné o tovární moduláry a pár dalších domků. Letos se přišlo podívat a zajezdit si více dětí.

Matthes_CS

Letos jsme s tátou opět byli v sobotu 9. 7. na dalším ročníku Tropické charitativní pouti. Táta měl ještě bludiště, které jsem nevyfotil.