Účet na Brickshelfu

Založil Aki, 12.05.2006, 20:22:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Aki

Možná si nyní někteří poklepete na čelo, nebo si pomyslíte něco nepěkného o mé osobě, ale uvítal bych zde ještě jeden návod. Konkrétně na to jak zřídit, případně vést účet na Brickshelfu. Proč? Protože zkrátka neumím tu hatmatilku, co se jí mluví na "ostrovech". Nemám tudíž ani tucha co to po mne chce a prokousávat se tím se slovníkem v ruce, tak na to zase nemám morál.
Jistě bych to mohl vyřešit "obtěžováním" někoho konkrétního, ale podle ankety, co tu již dříve proběhla, je nás, co dobře rozumíme (ne) čínsky, víc. Takže předpokládám, že by to mohlo pomoci i jiným.
Jak to vidíte Vy?

rdk

No, sem se díval na tu registraci na brickshelfu a pro úspešné absolvování potřebuješ 4 slova, přičemž minimálně dvě lze jednoduše odhadnout... ::) ;D

Marťan

#2
To Aki:

klikneš na Create a New Account
pak si do těch čtyřech políček zadáš postupně přihlašovací jméno, tvoje heslo které budeš používat pro přístup, pak zadáš potvrzení hesla, a nakonec E-mail.

tak že např:         
Martin
hesloo
hesloo
M.C.Meddy@seznam.cz

pak zatrhneš políčko s     YES
a dáš                       CONTINUE

pak ti příjde E-mail a ty ho otevřeš a klikneš na odkaz a zadáš tam svoje přihlašovací jméno a heslo a už je to hotovo....

....pak tam samozřejmě ještě musíš nahrát nějaké obrázky, aby bylo co prohlížet....... ;)



Aki

#3
To Martin
Děkuji, to je přesně to, co jsem potřeboval. Škoda, že to nebylo trochu dříve. Když RDK napsal, že potřebuji přeložit jen dvě slůvka, tak jsem to zkusil. Dopadlo to přesně jak jsem očekával. Slůvek jsem musel přeložit asi tak padesát, abych vše pochopil a spolu s nahráním sedmi fotek, jsem na tom strávil více jak dvě hodiny (a to jsem měl ty fotky už připravené).

Edit: dodán odkaz

Marťan

V poho, no, škoda jen, že jsi se nad tím musel trápit, kdybych to věděl, napsal bych ti to tu už dříve....ale co, tak jsi se zas na druhou stranu naučil pár anglických slovíček..... ;)

Cavelon

Aki, hoď sem link na ten Tvoj účet. :)

rdk

Citace od: Aki kdy 12.05.2006, 23:42:41
spolu s nahráním sedmi fotek, jsem na tom strávil více jak dvě hodiny

Tomu nevěřím. ;D To prostě není technicky možný. ;)

A např. s tímto on-line překladačem (načte celou stránku a překlad se zobrazí po ponechání kurzoru nad slovem), by to bylo ještě rychlejší. 8)

Aki

Citace od: rdk kdy 13.05.2006, 13:39:24
Tomu nevěřím. ;D To prostě není technicky možný. ;)

Tak si to zkus. Vezmi si velkou bichli anglickou-českého slovníku a začni listovat, vypisovat si pravděpodobný smysl slov a doplňuj tajenku. Do toho ti to několikrát napíše, že něco nesmíš (což si také musíš přeložit stejným postupem) a než se naděješ je půlnoc  ;D ;D

Citace od: rdk kdy 13.05.2006, 13:39:24A např. s tímto on-line překladačem (načte celou stránku a překlad se zobrazí po ponechání kurzoru nad slovem), by to bylo ještě rychlejší. 8)

Nu škoda, že jsi ho sem nedal hned.....
Každopádně díky za ten odkaz, on se ještě hodí.  ;)

rdk

Citace od: Aki kdy 13.05.2006, 14:25:44
Tak si to zkus. Vezmi si velkou bichli anglickou-českého slovníku a začni listovat, vypisovat si pravděpodobný smysl slov a doplňuj tajenku.

V době on-line slovníků poněkud nepraktické, ne? ;D S hledáním v papírovým slovníku sem tedy nepočítal...

CitaceNu škoda, že jsi ho sem nedal hned.....

Protože sem ho fčera ještě neznal, ale stačilo se zeptat chytrého pana Googla... 8)

Jindroush

#9
Googla ses taky ptal anglicky, že? Já to pořád říkám, že trávit čas na čímkoli jiným než angličtinou je ptákovina. (Chirac.die.die.die  >:D >:D >:D)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

rdk

Citace od: Jindroush kdy 13.05.2006, 15:22:52
Googla ses taky ptal anglicky, že?

Tentokrát mimořádně nikoliv anglicky, ale česky. ;)

CitaceJá to pořád říkám, že trávit čas na čímkoli jiným než angličtinou je ptákovina. (Chirac.die.die.die  >:D >:D >:D)

Svatá pravda. Angličtina je v současné době zdaleka nejpraktičtější jazyk. Frantíkům to časem taky dojde. ;D

betakaroten

Citace od: rdk kdy 13.05.2006, 15:36:08
...Angličtina je v současné době zdaleka nejpraktičtější jazyk...
Pro obyčejné smrtelníky dozajista... ale má spoustu víceznačných slov a synonym, takže jsou pak potíže v odborné komunikaci. Ale to jen tak na okraj ::)

Jindroush

Jako teda si myslím, že v anglický technický komunikaci jsem strávil už člověkoleta, ale že bych nějak bádal nad nějakou dvouznačností, to si nějak nevybavuju.  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

betakaroten

V technický možná ne, ale v mediální vědě není výjimkou, že se učím dvě "diametrálně odlišný" teorie a nakonec je to totéž, akorát každej používal jiný slovíčka ;D

myth

Citace od: betakaroten kdy 13.05.2006, 16:27:34
V technický možná ne, ale v mediální vědě není výjimkou, že se učím dvě "diametrálně odlišný" teorie a nakonec je to totéž, akorát každej používal jiný slovíčka ;D

Ehm.... Mediálna veda? Skôr "veda", nie? >:D
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Jindroush

Já bych to nechal spíš na 'mediální'  ;D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Mellory

Sorry za OT, ale mám drobný dotaz: Proč mi nejdou uploadovat fotky do hlavního adrešáře? Můžu jen uploadovat fotky to podsložek. ::)
Nothing is true. Everything is permitted.

peter

Také Vás občas zajímalo jak si stojí vaše či jiné galerie v návštěvnosti? Zajímá Vás který z Vašich adresářů ve vaší galerii je tím nejsledovanějším? Na tomto webu dostanete na všechny tyto otázky jasnou odpověď.

V okně jen vyplníte vaše jméno (případně cizí), pod kterým jste evidováni. Chvíli si počkáte a rázem díky jednoduchým grafům vidíte jak si stojíte. ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.