Hlučín 2022 Fantastická stavebnice aneb Svět stvořený z Lego

Založil Hana129, 21.06.2022, 20:48:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hana129

Dnešním dnem začala v Muzeu hlučínska další Lego výstava, i když jsou výstavní prostory menší, je nač se koukat. ;) Výstava potrvá do 9. října 2022.

Z kostek  děkuji Borunovi a Samymu za zapůjčení modelů.

Na výstavě se podílí  6 dospěláků a asi 35 dětí, disajnérka  a pracovníci muzea.

Výstava je to sice menší, ale docela pěkně barevně udělaná a je možnost si ve dvou hracích koutcích Lego a Duplo zastavět a pohrát si.

Srdečně zveme na návštěvu.  ;)

Hana129

Pár dalších fotek..

Hana129

Hrací koutky

Kuba


Chairudo

Krásně připravené, když budeme mít cestu kolem stavíme se  :D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Borun

Je to malá výstava,spíše zaměřená na menší děti .Hodně  hraní,pohádky,zvířátka.Police a stěny se paní architekta snažila barevně sladit,tak že po designové stránce je to dokonalé.A doufám,že na další ročník nám přidají prostory ať to tam můžeme rozjet ve větším stylu😀

Foton

Vypadá to hezky, nebyla by detailnější fotka té nafouklé "žáby" z
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Hana129

Žabka byla dodělávaná narychlo klukami z 8 třídy a má otevřenou pusu pro vzkazy a nápady na další stavění.  ;D, Už jich pár po včerejšku a návštěvě nějaké školy, tam bylo. Mám radost.

milanv

Je to nádherné! Ano, možná menší, ale mám pocit, že už jsme pomalu tady na kostkách zapomněli, že jsme dělávali výstavy v regionálních muzeích a že to mělo i výhody: ty prostory jsou překrásně připravené, barevně sladěné, elegantní vystavení modelů - a mimochodem v různých výškách, takže pro děti lepší. Přitom tak akorát, aby to nepůsobilo jako vertikální sklad modelů, ale jako elegantní výstava. Malé modýlky typu autíčko v těch prosklených stolech (nebo jak se tomu správně říká), to je také skvělý nápad! Celkově to podle těch fotek působí moc příjemně a "domácky" v tom nejlepším slova smyslu. Opravdu se to moc povedlo, gratuluji ke krásné výstavě!
Pán na Žlutém hradě


Hana129

Tak výstava v Hlučíně už úspěšně skončila.

Navštívilo ji 4261 osob od 3 let. 

Na výstavě se podílelo 6 afolů.