Taj Mahal 10189

Založil peter, 11.10.2011, 08:03:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Citace od: P4tr1cius kdy 10.10.2011, 13:08:35videl niekto (resp. vlastní niekto) TAJ MAHAL? Na obrázku je skvelý. Zaujímalo by ma, či aj v skutočnosti. Má s tým niekto skúsenosť?

Set vlastním a mohu jen doporučit. Při prvních obrázcích mne však set moc nezaujal. Říkal jsem si, dyk to je jen halda bílých kostek s trochou transparentních a MdBlue. Postupem času si mne set získával víc a víc, až jsem se rozhodl pro jeho koupi a nelituji. Je to parádní "Creator" se zásobou bílých kostek, kterých je zde opravdu halda. Postavený model byl také krásný a každá návštěva, která k nám domů přišla model obdivovala. Jinak se stavbou jsem strávil necelé dva dny a při dokončení jsem byl opravdu rád, že už to mám za sebou. V současné době už je rozsypán v mé sbírce, kde jsem díky němu nahradil spousty dílů, které již nebyly v dobré kondici.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

P4tr1cius

Dík za odpoveď, práve sa rozhodujem, či ho kúpiť alebo nie. Je to stále 50na50. Na obrázku práveže mne sa veľmi páči, len na YouTube som bol z neho sklamaný. Zdá sa mi nejaký maličký.

mesje

A ešte ho niekde predávajú za rozumnú cenu?

supermachina

Citace od: mesje kdy 11.10.2011, 11:44:28
A ešte ho niekde predávajú za rozumnú cenu?
co je to rozumna cena? 400E? 800E?

mesje

Normálna cena je najnižšia možná cena v e-shopoch v čase cca do 1 roku od spustenia predaja (ja som to bral za cca 9000 kč, tj cca 360 eur, to je pomerne zodpovedajúca cena vzhľadom na to, aký obrovský je to set a koľko dielikov má - cca 6000 ks).

peter

Citace od: P4tr1cius kdy 11.10.2011, 10:52:56Dík za odpoveď, práve sa rozhodujem, či ho kúpiť alebo nie. Je to stále 50na50. Na obrázku práveže mne sa veľmi páči, len na YouTube som bol z neho sklamaný. Zdá sa mi nejaký maličký.

Tak já Ti ještě trochu pomohu ve tvém rozhodnutí ;D

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

P4tr1cius

Hmmm, tak toto nevyzerá vôbec zle.  :D

P4tr1cius

Tak dobre, dám na Vianoce SSD a potom idem nato.

Ivansliz

Opravdu obrovské. Budí to respekt !!  >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

supermachina

keby niekto kupioval tento set zo zahranicia tak by som sa k nemu pridal...mal by som aj ja zaujem...za rozumnu cenu :P

votrelec

Ja som ho kupil MISB z UK ebayu za 175 libier asi mesiac predtym ako sa prestal vyrabat, co nasledne cena pekne vystrelila :)