75167 - Star Wars - Bounty Hunter Speeder Bike Battle Pack

Založil Darth, 26.08.2017, 17:45:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Darth

Číslo setu: 75167
Název: Bounty Hunter Speeder Bike Battle Pack
Cena: 399 Kč (doporučená i nákupní)
Počet dílků: 122

Minifigové:
Hlavním lákadlem tohoto setu jsou figové bounty hunterů, Bossk, Dengar, 4-LOM a IG-88. Proto jej také většina lidí koupí, i když prodejnost asi rekordy lámat nebude, nejedná se o generické vojáky na stavbu armád, ale o konkrétní postavy a kdo potřebuje dva Dengary.

Dengar, Bossk i IG-88 se už objevili v dřívějších setech, nový je 4-LOM, který dostal novou hlavu. Figové vypadají skvěle, mají potisk torza zepředu i zezadu, i potisk nohou. Ruce potištěné nejsou.

Hlavním nedostatkem setu je absence normálních blasterů a pušek, které nahrazují herní vystřelovací "ruční děla". Mohli do setu přidat i klasické blastery, ta trocha plastu navíc by set už moc nezdražila, takto kdo chce vystavit, bude muset koupit blastery a rifle jinde. Je zde jen jediná blasterová puška, kterou má mít podle návodu IG-88 na zádech (samozřejmě ji dostal do ruky).

Speeder:
Nejsem si jistý, jestli se jedná o nějaký speeder, který se objevil někde v seriálu/komiksu, nebo jen o výmysl autorů jako u Imperial Dropship, je fakt, že vypadá pěkně, ježí se zbraněmi, jak by u bounty huntera měl. Stavba je poměrně jednoduchá a intuitivní, žádná překvapení se nekonají, nejsou zde potištěné dílky ani samolepky. Dobrá zásobárna dílků, hlavně nestandardní modré. Nebyl jsem si jistý, jestli si vystavím i speeder, nebo jen bounty huntery, nakonec vypadá speeder pěkně, mohutně a zaslouží si místo v poličce za BH.

Hodnocení:
Za tu cenu skvělá šance získat Dengara, Bosska a hlavně nového 4-LOM. Chybějící zbraně (normální, neherní) srážejí hodnocení o bodík
9/10