#13 CBC (Vlastní) Čarodějní bratři aneb bezradný král

Založil Mr. Cube, 25.09.2011, 15:39:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mr. Cube

Zdravím, připravil jsem takový minipříběh, čísla označují jednotlivé obrázky.

(1) Za devatero horami, devatero řekami a mlhou, co by se dala krájet, žili, byli, dva bratři čarodějové.

(2) Obývali svou starou chaloupku s věží, a nerušeně míchali své lektvary a bádali v kniháh kouzel.

(3) Jednou si král Sokol II. usmyslel, že zjistí, co je pravdy na pověstech o pokladu, který prý čarodějové mají ukrytý ve velké dřevěné truhlici a vyslal k nim zvěda, přestrojeného za ženu (4)

(5) Zvěd byl však odhalen a rázně vyhnán, aniž by cokoli o pokladu zjistil.

(6) Král se nenechal odradit a úkolem pověřil své dva zbrojnoše. "Těm už se snad podaří zjistit, jak to s pokladem je," říkal si. Ale ani ti nepochodili.

(7) Králi už došla trpělivost a poslal na čaroděje svého nejlepšího rytíře. Po rytíři i jeho koni se však slehla zem a už jej v království nikdo nikdy nezahlédl. Pravdu o jeho osudu zná jen on sám, jeho kůň a samozřejmě naši čarodějní bratři. 

(8, 9, 10) Král pochopil, že na tak mocné čaroděje bude muset vyzrát nějakou promyšlenou lstí a tak svůj zájem o jejich poklad prozatím odložil. A naši čarodějní bratři si dál míchali své lektvary a bádali v knihách kouzel.

* omlouvám se za kvalitu fotek, zejména interiéru, ale nějak se mi nedařilo to zaostřit. Nedělám si iluze o nějakém umístění, spíše mi šlo o to, trochu to odlehčit a pobavit vás. Snad se to povedlo. :)


nerow

Na tvůj soutěžní MOC jsem se moc těšil :) Pěkně vyřešená věž z Castle Turret Top 4 x 8 x 2 1/3. To se moc často nevidí. No a příběh naprosto skvělý :D Jen bych měl jedinou výtku. Obrázky bych nahrál třeba na flickr. A vkládal je do prvního příspěvku pod tagem img a pod to vždy ten popis. Takhle budeš mít text pod každým obrázkem.

mizdas

#2
Účel pobavení se ti povedl  ;) , alespoň mě ty fotky pobavili. MOC jako takový co se týče technnik, složitosti atd. mě osobně moc neoslovil  ;). Figurky se mi líbí.

Colonel32

Ta patnáctka font taky dost zbytečně bije do očí...

Colonel32


Ivansliz

Dle mého názoru sice jednoduchý příběh, byť třeba rytíř přeměněný na opici jedoucí psovi(místo na koni) je vtipný.  ;D Chaloupka čarodějů je hezká, vybavení uvnitř vypadá také zajímavě. Určitě to hodnotím jako pěkné malé dílko, ale konkurence byla natolik vysoká, že člověk musí konstatovat: "Bohužel...".

Fotky jsou navíc také trochu rozmazané.
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz