Uděláme radost LEGEM 2019

Založil Ryxe, 17.09.2019, 20:57:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Ahoj všem,
v sobotu jsme mluvili s pekim o již tradiční předvánoční akci/ích pro onkologicky nemocné děti. Otázal jsem se proto paní Sokolové z Ústeckého oddělení (navštívili jsme loni), zdali by opět měli zájem o naší návštěvu. Paní Sokolová mi odepsala, že by byli moc rádi a proto bych se Vás chtěl zeptat, zdali se nás opět najde dostatek, abychom zvládli pořídit dárky pro děti z Ústeckého oddělení? Pokud by byl opět zájem podobný loňskému, obrátil bych se i na Olomoucké oddělení.
Co myslíte? Dáme to?

Díky moc ;)

peki

peki,Lena,Zuzka jdoudo toho  ;)

Chairudo

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

buf91

Ahoj, měl bych doma jeden neotevreny set Lego Elves, pokud by byl zájem. Ale nevím jak to funguje.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

peki

Funguje to jednoduše, děti v nemocnici napíší ježíškovi (kostkám) a mi se poskládáme a dodáme stavebnice. Ale určitě se užije i něco co není na seznamu, tedy co kdo má doma. Jen to musí být nerozbalené.

Hardegon

My se taky opět přidáme  :)

Izabella08


Ryxe

Super, díky moc😉.
Fungovat to bude přibližně stejně jako v předchozích ročnících, jak psal peki. V pondělí napíšu paní Sokolově o seznam dětí a přání. Omlouvám se za pozdní reakce či odpovědi. Předěláváme dětem pokojíky, což nám zabírá víceméně všechen volný čas. Od příštího týdne budu zase funkční. Tak díky za trpělivost 😉

Chikos

Ahoj, taky se rád přidám  ;) :)

Borekity


Ivansliz

We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Igorus

Michale, počítej s naší rodinou!  ;D

jerzeeg


nikolinek


Ryxe

Díky moc všem. Zítra paní Sokolovou poprosím o seznam dětí a jejich přání a můžeme to rozjet :-D.

Pro nováčky, jak tyto projekty probíhají:
Ve chvíli, kdy dostanu od oddělení seznamy dětí s přáními je vložím na kostky a Facebook.  Dárci, tedy vy si můžete vybrat dítko, kterému by jste chtěli splnit jeho přání. Budu vás postupně připisovat do seznamu. Poté dám termín, kdy je potřeba, aby sety byly u nás doma a domluvím s oddělením termín předání. Kdy bude chtít, může se předání účastnit osobně ;).

Co je důležité. Opravdu si dopředu promyslete, zda se chcete na 100% účastnit. Drtivá většina dárců vždy dárky pro děti v pořádku dodala. Problém ale je, pokud někdo dárek nedoručí včas. Musí se na rychlo shánět náhrada, což je například pár dní před předáním docela problém.

Samozřejmě chápu, že se může něco přihodit a dárek nejde z nějakého důvodu sehnat, doručit. V tomto případě ale prosím o nahlášení co nejdříve, ať je možnost v klidu sehnat náhradu.

Častá otázka také je: Proč mám posílat dárek Ryxemu, když se chci účastnit předání? Odpověď je jednoduchá. Každému z nás může do termínu předání něco skočit a nebude se moci účastnit. Dále je nutno počítat s tím, že jdeme na oddělení onkologicky nemocných, tutíž musíme být absolutně neinfekční a to vzhledem k zimnímu období, kdy řádí různá nachlazení znamená, že opravdu nikdo nemůže na 100% říci, že se zúčastní. Pokud by si dárek nechal u sebe a těsně před předáním se nachladil, bude to jeho dítko o dárek ochuzeno, což asi nikdo z nás nechce. Proto se dárečky předávají/zasílají mě. My je doma zabalíme, pro děti připravíme a dovezeme na místo. Tam pak Ti, co dorazí můžou své dárky samozřejmě předat. Pokud bychom my onemocněli, zajistíme aby dárky dorazily do nemocnice a předají Ti, co se budou předávání účastnit.

Tak to je zatím tak zhruba vše o organizaci. Jsem moc rád, že se do tohoto projektu stále hlásíte, protože bez Vás by to nešlo. Mám přislíbenu také účast mých kolegů a kolegyň z firmy, kteří se účastní každý rok a rodiny kamaráda Honzy, se kterým pořádáme Polabské kostky. Takže myslím, že bychom společně mohli zvládnout zase dvě oddělení, ale to uvidíme podle situace.

Díky moc všem ;)

Borun

Určitě taky  velmi rád přispěji.

Kuba


LEGOFUN

Ahoj taktéž se rád přidám
Honza

Ryxe

#18
Dostal jsem od paní Sokolové z Ústí seznam dětí s přáními, tak se můžete hlásit ;). Zároveň jsem poslal dotaz paní Medkové do Olomouce, která by nám také měla poslat seznam dětí.

Dárky pro Ústí:

Viktor - 10263 (Bruno)
Matěj - 70669 (Hruškovi)
Pepa-75889 (Stimpi)
Honzik-10894(Vaňkovi)
Viktorka - 41194 (Legofun)
Klárka - 41153(Ryxe+sanna)
Péťa - 10572 (Pekárkovi)
Agatka - 41339 (Igorus)
Barborka - 10899 (Lenka Kutílková,Radka Janoušková (Ciko))
Martínek-42095 (Borekity)

Ryxe

Ahoj všem, paní Sokolová mě prosila, jestli bychom do seznamu ústeckých dětí nemohli přidat Martínka a jeho přání, tak tedy tak činím :-).

Jinak bych všechny dárce pro Ústí chtěl poprosit, zdali by mi mohli dárky doručit, předat, nebo jinak ke mě dopravit do 17. listopadu. Všechny dárky opět se sannou zabalíme a připravíme na předání. Termín předání dám vědět, hned, jak mi jej paní Sokolová napíše.

Jinak mi psala i paní Medková, že sesnam olomouckých dětí má téměř kompletní, tak jak ho budu mít, můžeme se pustit do druhého kola. Díky moc všem :-)

Borekity

Martínkovi pořídím 42095  :)

Ryxe

Ahoj všem, tak už se nám začínají scházet darecky od vás 😉. Dnes začnu v seznamech označovat, od koho už přišly, aby jste si hlavně vy, co jste posílali ověřili, že to přišlo v pohodě. Jinak připomínám, že se blíží termín, kdy by dárečky už měly být pohromadě u nás, abychom je mohli připravovat na předání. Všem díky  ;)

Ryxe

Ahoj, tak mám termín do Ústí nad Labem. Předání se bude konat 15.12. (čas si ještě upřesníme). Kdo z dárců bude mít chuť se zúčastnit, prosím dejte mi vědět. Díky moc ;)

Ryxe

Přišly další balíky, seznam aktualizován, díky ;)

Ryxe

Prosím dárce, od kterých zatím nedorazily dárky, nechť mě prosím kontaktují, abychom se domluvili na předání, díky moc ;)

peki

Citace od: Ryxe kdy 21.11.2019, 20:30:51
Prosím dárce, od kterých zatím nedorazily dárky, nechť mě prosím kontaktují, abychom se domluvili na předání, díky moc ;)
napiš seznam

Ryxe

#26
Nově jsem aktualizoval seznam. Máme téměř všechny dárečky pohromadě a s Brunem si předáme osobně, takže vše by mělo klapnout ;).
Dnes jsem vyfotil aktuální stav dárků a musím říci, že je jich opravdu hodně. Všem Vám patří velký dík, jste super :-).

Stejně jako loni i letos povezeme na oddělení kromě jmenných dárků pro děti i krabice s menšími sety a CMF, které slouží jako odměny za statečnost (vyšetření atd...), nebo jako odměny při herních akcích které například organizuje Hardegon pro plzeňské oddělení. Tímto bych chtěl moc poděkovat pekimu (za Kostky.org), který do tohoto fondu setů zajistil polybagy a malé setíky, rodině Vaňkových, kteří darovali sáčky s CMF a Jirkovi Janouškovi s Mírou Drobníkem, kteří darovali polybagy a mini Creator sety.

A abych nezapomněl, Katka Vaňková vyrobila tato krásná přání na dárky (Pokud jste poslali dárky už s přáním, tak to Vaše samozřejmě ponecháme ;))

Díky moc Vám všem ;)


Ryxe

Ahoj, předání v Ústí bude probíhat tuto neděli ve 14:00. Prosím,kdo chce dorazit, ať mi dá vědět. Díky moc😉

peki

Letos to bohužel nestihnu, věřím že příští rok se přidám. Loni to bylo prima  :-[ . Poprosím o nějakou dokumentaci, která by se pak dala publikovat (AFOLové,dárky,personál atd.) Díky 

Ryxe

Citace od: peki kdy 13.12.2019, 09:15:31
Letos to bohužel nestihnu, věřím že příští rok se přidám. Loni to bylo prima  :-[ . Poprosím o nějakou dokumentaci, která by se pak dala publikovat (AFOLové,dárky,personál atd.) Díky 

Určitě dokumentaci dodáme jako každý rok. Škoda jen, že letos bude osobní účast na akcích nižší. V Olomouci asi budeme sami a do ústí s námi jde Mtron. Už máme dárečky zabalené a roztříděné. Je jich letos opravdu hodně 😉