Výstava Kostky v Blansku 2024

Založil Igorus, 16.09.2024, 21:00:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Igorus

Vážené a vážení,

dovoluji si vás pozvat na blížící se akci v Blansku. Konkrétně ve Společenském sále Katolického domu v Blansku, Komenského 15.

Termín:
od 5. října do 6. října 2024.
sobota od 10 do 18 hodin
neděle od 10 do 16 hodin 

Harmonogram:
4. října  - instalace
5. až 6. října - výstavní víkend, statické modely, interaktivní modely, aktivity spojené s Legem, prodej dílů a stavebnic, občerstvení, společenský program s nějakým candrbálem.

Seznam účastníků:
Vystavovatelé statických modelů:
Igorus; Clermont; Vočko; Daniel; Matthess; Pifik; Borun; Šipka; Mcmatus; Kuba; Skyrider; Wynn; MartinDavid; Znouzecnost; Štěpán; M-Tron; Vasyk; Robkteryten; Mrs. Tygris; Bruno

Interaktivní modely:
Martin444
Fuente +

Hrací koutky:
MilanV
Hačislav

Prodej:
Dominika
Dannyboy

Seznam účastníků je uzavřený (organizačně přistoupeno k místní přílušnosti, případně kategorii "bachařův mazel" (viz Život Briana). Nicméně všichni jste srdečně zváni.

Odkaz na FB událost

Plakat_Blansko.jpg

444martinhanak

Martine,
kde se dá, prosím, u Katolického domu zaparkovat, když budem vykládat/nakládat krabice? Když se dívám na leteckou mapu, tak vidím vlastně jen jeden vchod do celého komplexu. - Od kostela. Je to tak? Vedle budovy je vpravo nějaký vjezd/brána. Tam by se dalo zajet nebo je to k sousedům?
Po vyložení asi budeme dlouhodobě parkovat v ulici Na Lukách nebo až u vlakové zastávky, že?

Co se týče přespání: Co si máme, prosím, přivézt? Mluvil jsi o postelích - ale bude tam i přikrývka/polštář/povlečení?

Snad jsem na nic důležitého nezapomněl.
Dík

Foton

To je poprvé, co vidím, že dospěláci mají na výstavu Lega dražší vstupné než děti.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

danyboy

Citace od: Foton kdy 27.09.2024, 09:11:59To je poprvé, co vidím, že dospěláci mají na výstavu Lega dražší vstupné než děti.

To asi málo koukáš  ;D

peki

Dozvěděl jsem se že se akce zúčastní několik účastníků společného projektu,
odkaz
tak si je dojdu zkontrolovat :)

Skyrider

S Matějem bychom chtěli poděkovat @Igorus , všem organizátorům a také holkám (kuchařkám) za super akci.  8)  Moc jsme si výstavu užili. Atmosféra byla úplně úžasná, všechny exponáty, byly nádherně zpracované a určitě to byla jedna z nejlepších LEGO akcí, na které jsme byli.  :laugh:
Ps: Snad jste po výstavě všichni dojeli domů v pořádku. 

martindavid

Taky se připojím i když jsem byl jen v neděli, catering naprostý luxus,
A výstava i prostory super.
Diky za skvělou akci.

444martinhanak

Také moc děkuji Igorusovi, zajištění občerstvení, místním organizátorům a také Vám všem ostatním kamarádům. Krásné setkání, kdy jsem úplně zapomněl na pracovní povinnosti.
Možná to někomu může znít trapně, že děkujeme a že se ve vlákně objeví více opakujících se sdělení. Ale vyjadřujeme tím upřímnou vděčnost a ocenění.

wynnova

Včerejšek byl v běhu, ale i já moc děkuji za super víkend. Byla to paráda. Vše bylo řečeno výše a pokud budou mít místní odvahu a chuť jít do toho znova...skromně se hlásím o účast:)

Robkteryten

Připojuji se k ostatním s velkými díky za zorganizovaní této skvělé akce! Vše naprosto luxusní od jídla až po ubytko! Super parta jak vystavujících, tak organizátorů. Za mě jedna s nejlepších akcí na kterých jsem se mohl účastnit. Ještě jednou velke díky pro @Igorus a spol.

Igorus

Vážené a vážení.

Jménem mým a jménem organizačního výboru (od nichž vás mám pozdravovat) děkuji za vaší účast. A hlavně jsme rád, že jste si výstavu užili  ;D

Fotky z výstavy připraví Hacislav, ale zatím pár obrázků pro připomenutí.

(sakra, dneska jsem nějakej stručnej  :o )

radnice_Blansko.jpg vystava_01.jpg

vystava_02.jpg vystava_03.jpg

Mrs.Tygris

Ahoj, chci poděkovat všem za možnost účasti , strašně ráda jsem všechny viděla, doufám že výstava z podledů pořadatele dopadle dle jejich přestav , u nás vystavovatelů jsme byli nad míru spokojeni (večerní posezení mezi modely s pivkem a přebíráním kostek je to co mě těch 6 let chybělo co jsem byla na "matěřské")

Ps.: doufám že budou fotky i té boční místnosti kde jsme jezdili a pučovali modely a byl herní koutek, já sama jsem neměla čas fotit

Hacislav

KOSTKY V BLANSKU 2024 by Emil  Emilovič, on Flickr

zatím aspoň backstage and people Album
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

poMOCník

Citace od: Hacislav kdy 14.10.2024, 00:31:23zatím aspoň backstage and people Album

Pěkně nafocené - díky!

Hacislav

Radnice Blansko foto by Emil  Emilovič, on Flickr

Tak zde hlavní  Album
Ještě si budu hrát s Tags, popisky a dalšími informacemi u fotek online na Flickru...
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest