Uděláme radost LEGEM- Azylový dům Uherský Brod 2020

Založil Ryxe, 04.11.2020, 18:11:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Ahoj všem,
Dnes jsem od paní Roubalíkové z Azylového domu dostal seznam dětí z jejich zařízení. Není to jmenný seznam, ale je rozdělen na pohlaví dětí a jejich věk. Systém přiřazování bude podobný jako u dětí z hematoonkologie. Nahlásíte mi dítě / děti kterému by jste rádi dali dárek a já vás připíšu na seznam. Bylo by dobré, aby děti dostaly dárky v podobné hodnotě cca do 500,- . Tématicky to nechám plně na Vás, jen je potřeba zohlednit věk.
Dárky prosím pošlete mě na adresu: Michal Horáček
                                                     CIKO s.r.o.
                                                     Předměřice nad Jizerou č.p. 15
                                                     29474
Pokud by někdo měl nějaké polybagy, CMF figurky, atd. a chtěl by je darovat, napište mi prosím.

My se Sannou opět všechny dárečky zabalíme a připravíme k distribuci.

Díky moc všem ;).


2 Dívky 0-1 rok.....Hruškovi (Ciko) 2ks
4 Dívky 2-4roky .....Ryxe, Sanna 1ks Vaňkovi 2ks, Borekity 1ks,
3 Dívky 5-8 let.......Hardegon 1ks, CHikos 2ks
2Dívky 9-12 let .....Robbed, Stimpi 1ks

4 Kluci 0-2 roky....Vaňkovi 1ks, MrCube 1ks, E-Legie , Borekity1ks,
4 kluci 3-6 let.......Jirka Janoušek (Ciko) 2ks, Míra Drobník (Ciko) 2ks
3 kluci 7-10let....Bruno 1ks, Borun 1ks, Stimpi 1ks 


Borun


Chikos


E-legie


Borekity

#4
Vezmu si 1x kluk 0-2 a 1x dívka 9-12.

Mr. Cube


peki

Pokud zůstane něco neobsazeno, tak mám v kostkovém skladu spoustu takových drobností - až po menší stavebnice (DUPLO i LEGO). Nenutím to dávám prostor k zapojení ostatních, je to varianta na vykrytí pokud něco zůstane neobsazeno.


Ryxe

Dnes jsme dělali evidenci dárečků, které už od Vás dorazily. Aktualizoval jsem tedy seznam (na první stránce) a barevně oddělil dárky co doposud přišly. Od dárců označených zelenou barvou už dárky dorazily. Prosím, zkontrolujte si, zdali to sedí, abychom případné nesrovnalosti (kdyby jste to již poslali a zatím nedorazily) mohli včas řešit ;).

Moc bych chtěl všem poděkovat, jak sami vidíte, je toho opravdu pěkná hromada ;)

Citace od: peki kdy 13.11.2020, 14:16:21
Pokud zůstane něco neobsazeno, tak mám v kostkovém skladu spoustu takových drobností - až po menší stavebnice (DUPLO i LEGO). Nenutím to dávám prostor k zapojení ostatních, je to varianta na vykrytí pokud něco zůstane neobsazeno.

peki, díky moc za nabídku. Nějaké drobnosti, hlavně Duplo by se hodily do balíčků. Nějaké polybagy z minulých let ještě máme, ale ty jsou pro větší. Nějak během příštího týdne bych se ozval a domluvili bychom se ;).




Ryxe

Prosím dárce, jehož email je: p. cejkaa@.....cz, aby se přihlásil. Minulý týden od něj přišel balíček s Elves sety a podle faktury, na které byl napsán Hardegon, jsem usoudil, že je to od něj. Tak jsem Hardegonovi poděkoval s tím, že balíček od něj dorazil v pořádku. Když ale včera přišel znovu balíček od Hardegona, přišlo mi to divné a volal mu, jestli neví, od koho je ten první balíček, když je na faktuře napsaný on. Rozjela se pátrací akce a zjistil mi, že setíky někdo objednal v jejich e-schopu a nechal poslat na mou adresu. Jedinou stopu, kterou dárce zanechal je jeho výše zmíněný email.
Proto prosím, nechť se hrdě přihlásí onen neznámý dárce.
Děkuji

Ryxe

Většinu dárečků již máme u sebe. Chtěl bych poprosit dárce, kteří zatím své dárky neodeslali, nechť tak prosím učiní nejpozději do konce týdne, abychom vše stihli zabalit a odeslat. Díky moc :-)

peki


Stimpi

Snad to stihnou, je to v zásilkovně od středy ... odkaz na trasování máš v mailu.

Ravenhorn

A kdy bude sbírka na ten druhý azylový dům?
Castle, Pirates a Star Wars.

Ryxe

Citace od: Ravenhorn kdy 23.11.2020, 20:10:44
A kdy bude sbírka na ten druhý azylový dům?
Prosím ještě chvíli o strpení. Potřebujeme alespoň vyexpedovat Olomouc a mít připravený Brod, abychom měli jistotu, že tyto dvě instituce v pořádku zvládneme. Poté se všem co mi psali ozvu, jak bychom mohli pořešit ten počernický azylak. Díky moc za pochopení 😉

E-legie

Omlouvám se, že to brzdím, ale my jsme v karanténě do středy. Pak ihned posílám.

Borekity


E-legie


Ryxe

Díky všem, ozvu se Vám, až to dojde. Pomalu se blížíme do zdárného finále ;)

Někteří dárci mi psali, že by rádi také přispěli, ale kapacita je již plná. Dnes jsem se konečně dostal k tomu, zavolat i do avizovaného azylového domu v Horních Počernicích. S paní Gabrielou Selinger jsme se bavili o případné spolupráci. Nabídl jsem jí, že bychom jim letos mohli darovat nějaké stavebnice a polybagy, které by mohli rozdělit mezi děti. Nebudeme tedy letos vytvářet jmenný seznam jako obvykle, ale pokud by jste chtěli poslat nějaké LEGO (jakékoli) můžete. Někteří dárci letos poslali více dárků, ty použijeme také pro tento azylový dům. Předat dárečky můžeme osobně (pokud se nějak nepřitvrdí opatření), termín teprve budeme domlouvat, tak pokud by někdo z Vás dárců chtěl podílet na předání, dejte mi vědět. Podle zájmu budu zjišťovat, jak velká skupinka je v téhle době možná ;)
Paní Selinger se líbila i myšlenka nějaké formy LEGO hrátek, jako jsme dělali například pro děti z Plzeňské hematoonkologie (samozřejmě až to bude zase možné ohledně situace s Covidem). V tomto bych viděl zajímavou možnost do budoucna.
Co vy na to?

Ještě jednou Vám všem moc děkuji. Jste skvělí a jsem moc rád, že s Vámi mohu spolupracovat ;)

Ryxe

Seznam aktualizován, už zbývá opravdu jen minimum a můžeme posílat ;)


Ryxe

Skoro vše do Uherského Brodu máme zabalené. Bohužel jsme nesehnali sáčky v požadované velikosti a počtu, tak jsme nakonec hlavní dárky zabalili do papíru a drobnosti do sáčků. Takže každé dítě dostane jeden dárek plus sáček s drobnostmi )použili jsme polybagy, co jsme měli od Kostek, Skywalkera 007 a CMF od dárců, co je poslali s dárky. Ty nejmenší děti to pak mají komplet zabalené v mikulášských igelitkách :-)