vlastní město

Založil larson, 15.04.2009, 16:47:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

larson

Konečně jsem nafotil své město. Mám zatím jenom pár budov, které ještě čekají určité úpravy a taky zařízení interiérů, přesto mi už teď bohužel zabírají téměř veškerou plochu pokoje. Tento týden se chystám uložit město k "letnímu spánku",  takže spoustu doplňků už zůstane v krabicích.

peter

Citace od: larson kdy 15.04.2009, 16:47:21Tento týden se chystám uložit město k "letnímu spánku",  takže spoustu doplňků už zůstane v krabicích.

Přes léto se nestaví ???
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

larson

Já přes léto vše uložím do krabic a stavím zase až na podzim, kdy je škaredé počasí. Přes léto mám spoustu jiných aktivit a navíc bych se v pokoji nepohnul... :)

Ramtinka

No konečně někdo kdo není hradař :) Hodně se mi líbí ta radnice s tím náměstíčkem, ta mi přijde hodně povedená oproti tomu se mi moc nelíbí ten přístav.

Icewalker

Citace od: Ramtinka kdy 15.04.2009, 19:56:41
No konečně někdo kdo není hradař :)
Souhlas, taky jsem rád, když se objeví něco pěkného do města, případně celé město. A tohle město se mi líbí ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Darkyen

Citace od: Ramtinka kdy 15.04.2009, 19:56:41
Hodně se mi líbí ta radnice s tím náměstíčkem, ta mi přijde hodně povedená oproti tomu se mi moc nelíbí ten přístav.

Souhlasím všechno je celkem povedené ale ten přístav mi přijde takový "nahuštěný" na jednom místě - kdyby to bylo doopravdy tak by to, vzhledem k rozloze, mohlo být tak přístaviště výletních lodí než nákladní...
Je jen jedna věc která je lepší než lego.Více lega!

rukay

Je to vážně pěkný, právě tohle my připadá na Legu nejlepší - zastavený mikrosvět. :)
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

larson

Po delší pauze jsem dal přes Vánoce dohromady svoje město, využil jsem nové prostory. Většině budov ještě chybí vnitřní vybavení, které ještě musím dodělat.

germik

Pěkné  :o
Ty budovy máš moc hezké, jen mi tam nesedí ten prosklenej barák - je hezkej, ale nezapadá tam... :-\
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Icewalker

Citace od: germik kdy 03.01.2011, 18:10:45
Pěkné  :o
Ty budovy máš moc hezké, jen mi tam nesedí ten prosklenej barák - je hezkej, ale nezapadá tam... :-\

Mě se ta nemocnice moc líbí. Tedy, provedení není moc nápadité, ale zkombinováním více původních sad vzniklo něco, kam už se vejde celkem dost pacientů. Teď je otázkou, bude-li je mít kdo léčit ;)

Samozřejmě je trošku do očí bijící, že je umístěna hned vedle oficiálních modulových domů, které jsou stylem někde zcela jinde. Ale není to nijak hrozné. Stačí se podívat po českých městech, a uvidíme totéž.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

germik

Já jsem nemyslel tu nemocnici - myslel sem ten prosklenej věžák uprostřed ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

larson

To byl právě záměr, i když to k sobě moc nezapadá, chtěl jsem vytvořit určitý kontrast, budovy ještě nejsou zařízené, to se ale chystám samozřejmě změnit. Co se týče nemocnice, tak personál čeká pouze na zařízení budovy, nemocnice je proti modulárním domům strohá, jde ale o funkční budovu, jakých je ve městech spousta, jistě by se dala nějak vylepšit ;)

larson

Nemocnice už má zařízeno přízemí a první patro, přidal jsem také další fotky.

tazzy

Musím říct, že se zde po dlouhé době objevilo město, které se mi opravdu moc líbí, jak budovami, tak různými nápady v jeho ulicích. Jen tak dál, jsem zvědavý na další vývoj ;)

Icewalker

Zařízená nemocnice je skvělá :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

larson

Díky. Budu postupně zařizovat další vnitřní prostory. V budoucnu určitě přibudou ještě nějaké budovy, ve městě jsou stále ještě nějaká stavební místa.

mirek

#16
Městečko máš moc krásné. Zejména zelenobéžový dům mě upoutal.

larson

Dnes do města přibylo letiště, takže už mají obyvatelé konečně letecké spojení se světem. :)

Iglesia

No ne, to koukám. Moc se mi Tvé město líbí. Jde vidět, že se neustále zlepšuješ. Obdivuji Tvou nápaditost a propojení více architektur. Jen tak dál.....

Darth

Brutální zubař - zítra jdu k zubařce, doufám, že na mě nevytáhne příklepovou vrtačku.

Město je skvělé, ta nemocnice se mi moc líbí.

Viliam6666

Skvelé mesto !!! Len tak ďalej a budeš mať najkrajšie mesto z témy TOWN ;D ;D ;D ;D
Milujem LEGO TECHNIC

larson

Dnes jsem si udělal čas a přidal jsem do města další 3 budovy. Grand Emporium, kapli a sklad. Prostor už se pěkně zaplňuje.

germik

Ten sklad/zbrojnice je super, u kaple se mi moc líbí ta střecha, je supr :o :D, jen se mi moc nelíbí ten štít - je to takový nevyvážený :-\
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Luky1987

Přidávám se ke germikovi, mám úplně stejný názor, jen tak dál ;)

Vlada

Zdravím larsone, je pěkné sledovat postupný vývoj Tvého města. Z kaple mám poněkud nepříjemný pocit, na první pohled žlutá "škatule", bez jakéhokoliv architektonického náznaku, když pominu vitrážová okna. Při pohledu na čelní stranu kaple se neubráním dojmu, kdy mi tato stavba připomíná vstup do nějakého užitkového venkovského stavení. Ale je to jen můj subjektivní pocit. Z mého pohledu by si kaple zasloužila prodělat určité fáze konkrétních přestaveb. Jinak budoucí cesta ke kapli se mi zdá dosti strmá. Ale pro začátek celkem dobrá koncepce, střecha se mi též líbí, ta se Ti povedla.

Ke skladu bych snad ani neměl výtku, jen se mi nelíbí, že je v takové bezprostřední blízkosti kolejové trati. Pomohla by ješte jedna vložená baseplate, leč jen 16x32 stud, kde bych mezi skladem a tratí udělal nějaký násepový val, či protihlukovou zábranu, aby oba objekty byly od sebe bezpečně oddělené.

Jinak pěkná práce, do dalších časů přeji hodně zdaru  ;)

jousef

#25
Ahoj město jako celek působí dobře ale,farma uprostřed města to se mi nezdá :-\ jinak ten přístav bys mohl taky vylepšit a upravit ale, třeba ta radnice nebo co to je tak to je paráda.A parádní je i nemocnice,mrakodrap a sklad a jak už řekl vlada ten kostel nic moc a taky bych tam vůbec nedával modulární domky držel bych se těch menších protože ty modulární mají přece jen jiné rozměry a jinak vypadají. ;D

larson

Díky všem za komentáře. Město se snažím postupně vylepšovat a přebudovávat, bohužel musím vycházet z rozměru stolu, který není nijak velký a vzhledem k tomu, že jsem chtěl ve městě také jednoduché kolejiště, musím některé budovy přizpůsobit rozměrům tohoto kolejového oválu - viz kaplička s velmi strmou přístupovou cestou, kterou ještě budu upravovat a sklad, umístěný v těsné blízkosti kolejí. Taktéž bych rád zvětšil a upravil přístav, momentálně ale není kam :). V budoucnu bych rád město přesunul do větších prostor, kde bych mohl dosáhnout reálnějších rozměrů. Nicméně na městu se postupně pracuje, takže budu snad moci i v budoucnu přidat další aktuální fotky.

jousef

to s těmi kolejemi znám taktéž velikost stolu a přispůsobování budov já mám místa dost ale, desku ale mam menší a na zem to fakt dávat nebudu a o kostkách ani nemluvě :)

larson

Chystám se ve městě zaplnit jedno z posledních volných míst vedle mrakodrapu - naproti požární stanice. Mělo by se jednat o cihlový dům, kde v přízemí by mohl být bar a prostor v patře by sloužil jako kancelář, či byt. Dům je v rozestavěném stavu, momentálně řeším vstupní dveře - zatím nevím, jaké řešení nebo typ by byl ten nejvhodnější a čekám na dílky k dokončení zadní stěny a střechy.

Ivansliz

larson: Hezký dům. Čteš mi myšlenky, protože půl roku nazpět jsem si v lugbulku objednával též Dark red plates 1x2, abych postavil dílko podobné. ;) >:D >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz