Sestava vlaků a všeho do města - eBay

Založil Mates, 19.07.2005, 15:08:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Za kolik se tento set prodá?

Neprodá se
Prodá se za "startovací cenu" - 1.111,-EUR
Prodá se do 1.500,-EUR
Prodá se do 2.000,-EUR
Prodá se za více jak 2.001,-EUR

otaznik

Citace od: chadzi kdy 22.07.2005, 11:32:01
aha tak to sem asi starsi...
Jestli jsi vyplnil správně věk, tak jsme staří stejně  ;) Spíš to bude tím, že mě vlaky před 15ti lety moc nezajímaly, začli se mi líbit až po Dark Age a tak jasně zvítězil 9V.

chadzi

aha, no ja sem mel katalogy od pribuznych z recka a tam sem byl uplne hotovej z vlaku jak to svitilo


Mates

Já jsem podobné obrázky viděl v katalozích z Německa, taky jsem byl unešen tím, jak si mohou hrát s tak krásnými vláčky, a tady nebylo nic  :'( :'(
Ale nemyslím si, že by i 9V vlaky nebyly fajn. Některé nejsou třeba zrovna vydařené, ale všechny bych neházel na "odpad"  ;) ;D

chadzi

jo to sem nerekl, metroliner, krokodyl, 2150 nadrazi (+to zluty) jsou taky moc pekny.
naopak moc nemusim santa fe a ty novy, nevim proc moc me to nebere

KLF

12V vlaky sa daju prerobit na 9V. Videl som to a nevyzeralo to na moc velky problem... par zmien, ale skoro neviditelnych.

Terminated.

chadzi


KLF

Osvetlenie vagonov to malo normalne cez tie 9V elektricke a svietiace diely urobene, celkom to bolo pekne. Aj osvetlenie salonov vo vagonoch s cestujucimi mal spravene. Vsetko byvale 12V vlaky. No a osvetlenie popri trati... to som nevidel, ale iste by sa aj to dalo nejak vyriesit.

Ja skor rozmyslam, ci existuje sposob, ako spravit z 9V vyhybky elektricku. ;)
Terminated.

Jindroush

Na elektrický výhybky samo-domo z Lega tu někde jsou linky.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

chadzi

ja mam radsi out-of-the-box veci nez bastly... jediny co bych pouzil non-lego jsou plachty na piratsky lode, ty se daji udelat paradni..

Mates


Colonel32

Citace od: KLF kdy 22.07.2005, 14:09:19
12V vlaky sa daju prerobit na 9V. Videl som to a nevyzeralo to na moc velky problem... par zmien, ale skoro neviditelnych.



na parach to vypada o dost hure nez na dieselech nebo elektrice, jinak taky musis predelat i ostatni podvozky, aby to ladilo... viz moje predelavka 7745, motor byl jeste 12v, ale zbytek uz predelanej na 9v standard, jinak druha moznost je prelepit sberaci valecky izolepou, a napajet ten 12v motor z bateriaku, treba ze 7722

Mates

JO a abych se vrátil k naší anketě, tak ten, kdo tipoval, že se ta sestava prodá za vyvolávací cenu, tak měl pravdu!  ;D 8)

Micho

Ten kto predával, by viac získal, keď by to predával po častiach - po setoch. Na druhej strane by ho to stalo viacej času a organizovania. Teda niekto sa riadi aj tým - čas sú peniaze.  ;)