Kostky.org

Obecné => Off-topic => Téma založeno: Matthes_CS kdy 26.03.2019, 22:34:46

Název: Železniční muzeum Výtopna Jaroměř
Přispěvatel: Matthes_CS kdy 26.03.2019, 22:34:46
Jak už zaznělo v mém trains tématu, tak vypomáhám v železničním muzeum Výtopna Jaroměř (http://vytopnajaromer.cz/) (webovky nic moc, brzo budou jsou nové) a už ve zmiňovaném tématu se navrhovala hromadná návštěva muzea kostkaři a teď v Ostravě se mě vás taky pár ptalo na návštěvu. Takže všichni jste vítáni, ať už samostatně nebo jako hromadný zájezd. Oficiálně budeme otevírat o velikonocích a do letních prázdnin, a v září a říjen, je otevřeno o víkendech a svátcích, o prázdninách denně od 9 do 16 hodin. Není problém zařídit i prohlídku mimo otevírací dobu, stačí jen dát vědět (napsat mi tady, nebo na fb pár dní předem) a můžu se pokusit i zajednat strojvedoucího, protože ve výtopně máme unikátní akumulátorovou lokomotivu, takže v té je možné bez příprav malou jízdu po areálu zařídit (jízdné dobrovolné). Jinak jsou na letošek plánovené tyto akce:

Další jízdy zatím plánované nejsou, jelikož přes prázdniny bude pokračovat rekonstrukce a výluka na Jaroměřském nádraží. Jinak je možné objednat i vlastní soukromou či veřejnou jízdu, jak s našima bobíkama T211 nebo parní lokomotivou, ale to už je trošku větší peníz.

Takže ještě jednou vás všechny zvu na návštěvu a rád vás po muzeu provedu.
Název: Re:Železniční muzeum Výtopna Jaroměř
Přispěvatel: Matthes_CS kdy 10.04.2019, 22:53:10
Tak už jsou nové webové stránky (http://vytopnajaromer.cz/) a na stránkách akcí (http://vytopnajaromer.cz/akce/) už jsou k většině přidané podrobnosti a jízdní rády. Ještě doplním k muzejní noci, že tam je vstupné dobrovolné, ale vzhledem k tomu, že tou dobou už se bude stavět Kostkování v Olomouci, tak to tady moc lidí neosloví.
Název: Re:Železniční muzeum Výtopna Jaroměř
Přispěvatel: Matthes_CS kdy 12.01.2021, 20:27:29
Vyšel nový díl časopisu Země Světa s podtitulem Východní Čehy, kde je k nalezení článek o našem muzeu, kde jsou mimo jiné zmíněny i akce Mašinky a hračky, Kostky.org a LEGO (trochu nesprávně). Jsou tam i fotky z roku 2019 a pár kostkařů je tam k vidění :)