KOSTIČKOFEST na zámku Nelahozeves 12. 05. 2018

Založil Peesko, 10.04.2018, 10:37:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Peesko

Zdravím, koLEGOvé!

Chtěl bych Vás za projekt putovních výstav Svět kostiček® pozvat na KOSTIČKOFEST - jednodenní akci s bohatým kostičkovým programem při příležitosti startu dvoj-výstavy stavebnice LEGO a české stavebnice SEVA, která se bude v obměňovaných sestavách ve sklepních prostorách zámku vyskytovat od 12. května do 7. října 2018. Stavebnice SEVA bude v expozici pouze do 10. července, pak zamíří do Prahy.

V programu FESTU budou zařazeny workshopy, přednášky, animační program, Lego a SEVA burza. Je založena stavitelská akademie ve třech věkových kategoriích. Lego a SEVA dílny budou součástí výstavy ve sklepních prostorách zámku. Chystají se v rámci časových a prostorových možností i Lego Trialové závody.

Součástí celodenní akce bude další bohatý - divadelně hudební program - KOSTIČKOVÁ SHOW hudebního divadla "Hnedle Vedle", dále kulturní program, otevřené prohlídkové okruhy zámkem, stánky s farmářskými výrobky, jídla a pití dostatek. Chystáme i několik překvapení.


Výzva ke spolupráci:
Hledám ke spolupráci zájemce o účast v Indoor Trial závodech se svými LEGO vozidly na RC ovládání a zájemce o účast na Lego burze s prodejem nových a použitých dílků / použitých setů. Poptávka ke spolupráci na výstavní ploše v rámci výstavy je již obsazena. Lze se ovšem se svými exponáty prezentovat v rámci Kostičkofestu na prostoru určeném pro prodejce přímo při Lego burze v prostorách zámku. V případě zájmu o spolupráci se, prosím, obracejte na email peesko@seznam.cz, nebo zde do SZ. Děkuji a budu se těšit na případnou spolupráci. Deadline pro nahlášení osobní účasti ke spolupráci je 27. dubna 2018.


S úctou a pozdravem Peesko.
Peesko