Kostky.org

Obchod => Obchody => Akce / Slevy => Téma založeno: Darth kdy 11.06.2015, 12:01:58

Název: zavvi.com
Přispěvatel: Darth kdy 11.06.2015, 12:01:58
Na Zavvi se objevil za slušnou cenu BD LEGO Star Wars: The Padawan Menace s minifigem Iana.

http://www.zavvi.com/blu-ray/star-wars-lego-the-padawan-menace/10594468.html

Cena je 6.99 GBP, ale je v akci 2 tituly za 12GBP, takže když vezmete dva (nebo přiberete ještě něco z této akce - nabídka titulů je tady (http://www.zavvi.com/blu-ray/offers/2-for-12-blu-ray.list), jsou tam i steelbooky), vyjde na 6 liber.

Nebyl jsem si jistý, jestli bude s minifigem, ale risknul jsem to a můžu říct - Ověřeno, je to verze s minifigem, dnes mi tento titul dorazil (spolu se Sin City 2 :)

Nevím, jak dlouho ta akce potrvá, objednával jsem začátkem měsíce.

Jen upozornění - zavvi zasílá v rámci EU bez poštovného, jen to odesílá někde z ostrova mimo EU, takže při koupi vyšší než limit (tuším 22 EUR - pozor, zavvi je v GBP, tzn. cca do 18 liber je to v poho) vám můžou napočítat DPH (a když už jsme u toho, i poplatek za zastupování v celním řízení). Ale občas to projde bez DPH či clení, například nedávno mi tak přišel komplet MASH za 25 liber. Zavvi o tom ví a proto zásilky dělí - pošle každé DVD/BD zvlášť, aby byla hodnota každé zásilky co nejmenší (mě poslali Padawan menace v jedné bublinkové obálce - hodnota 6 GBP, Sin City 2 ve druhé, hodnota 6 GBP).