fantastická Ostrava

Založil peki, 27.10.2022, 14:01:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Měl by jsi zájem o účast?

Rozhodně ANO
3 (21.4%)
Možná (podle podmínek)
9 (64.3%)
Jsem aktivní vystavovatel, ale z nějakého důvodu nemohu nebo nechci
2 (14.3%)

Celkem hlasů: 14

Hlasování ukončeno: 26.11.2022, 13:04:29

honzicek22

Prosím o zveřejní fotek modelů případných vystavovatelů zde ve vláknu. Děkuji  ;)

wynnova

Po několik dnech přináším fotoreport z neděle z herního koutku.

Koutek byl umístěn docela strategicky ve spodní chodbě (byl tam chládek) - pokud bude nějaké příště, doporučuji stejné umístění.

Neděli hodnotím jako velmi úspěšnou, pořád jsme měli plno:) A to jak u dupla, tak u klasických kostek. Koutek se setkal s velmi kladným ohlasem, především u rodičů s menšími dětmi...

Jinak díky @honzicek22 za logistiku. Za mě tento festival má velmi dobrý potenciál k růstu, dovedla bych si tam představit regulérní výstavní část.

Fotoreport zde: https://drive.google.com/drive/folders/1-49vQRAvZdMkae3zNLiRq6PetexxERtO?usp=sharing




honzicek22

Také přispěji pár řádky z pohledu "koordinátora".

Akce se určitě povedla a věřím, že se příští rok rozrosteme i o výstavní stoly. Jen bych rád požádal případné zájemce o vystavování - pečlivě zvažte svou účast. Jedná se o "komerční akci" a nikoliv o kamarádskou výstavu někde ve škole (tím nechci školní akce nijak hanit). A když už něco přihlásíte, tak to nerušte na poslední chvíli - vypadá to pak opravdu blbě.

Osobně bych rád poděkovat @Skyrider + 1 a @wynnova + 1 za hlídání, @Clermont za pomoc s dopravou (nemusel jsem jet na 2x autem), týmu z Trojhalí za trpělivost s "porodními bolestmi" první akce a v neposlední radě svojí přítelkyni.




wynnova

Zdravím,
tak jaká je představa na další ročník Fantastické Ostravy? Ozval se někdo z organizátorů akce? To bude asi otázka na @peki

Rozjíždějí propagaci, první vlnu lístků atd.