Podvodnice "Sexdevil" zde na fóru

Založil ElvensmithCZ, 27.03.2016, 20:49:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

ElvensmithCZ

Pouze bych rád varoval před inzerátem v sekci "prodám lego star wars" v sekci soukromé inzerce. Jedná se o podvodnici/podvodníka, s kterou jsem již měl tu čest na jiném inzertním serveru.

Tato osoba mi reagovala na inzerát ohledně již nedostupných UCS Lego Star Wars setů.  Průběh je klasický, ozve se že set má, že zašle ale ne na dobírku. Když jsem si vyžádal fotku se setem a lístečkem s jeho/jejím emailem, slíbila že zašle, ale komunikace z její strany tímto končí. Stalo se mi to několikrát u různých inzerátů. Když si uvědomila, že jsem to opět já, tak napsala nějaký nesmysl ve stylu "vlastně jste z daleka a obchod není možný" a již nereagovala.

Dále tvrdí, že je z Ostravy (asi účelově kvůli nemožnosti osobního převzetí). Dle jeho/její IP 93.91.149.9. a veřejné databáze IP adres (https://db-ip.com/all/93.91.149) se jedná o poskytovatele grapesc.cz.  Mimochodem ze zkušenosti, většina podvodných inzerátů uvádí (krom podezřelých cen) příhraniční oblasti - z důvodu výše uvedeného.

Tohoto poskytovatele připojení jsem kontaktoval a potvrdil mi, že v Ostravě ani okolí internet rozhodně neposkytují. Prosím admina o Ban na fórum, ideálně na IP.

ElvensmithCZ


danyboy

Jo tak v mém případě byla zase z Loun,  páč já jsem z Ostravy. :D

peki

Uživatel Sexdevil byl zrušen.  Doporučuji takové věci hlásit i pomocí volby nahlásit moderátorovi.