(vlastní) 4837, 6742 alternativní modely

Založil Mart5ty, 20.03.2009, 15:02:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mart5ty

Po vzoru grohla a jeho skvělých mini modelech jsem se rozhodl zakoupit si set 4837 a také zkusit co všechno je možné z toho postavit. Postupně budu přidávat své mini modely a snad časem a cvikem docílím alespoň několika pěkných modelů. Budu rád za všechnu vaši kritiku  :).
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=374544

Mart5ty

#1
Tak zde je můj první výtvor mini tank




Šejmus

Tady ti i vyšly barvy  ;)
jinak zatim pěkné, ale lepší efekt to bude mít, až přibude výtvorů
Fool of a Took!

Marty713


Mart5ty

#4
další výtvor náklaďák, věřte nebo ne, ale piplal sem se s tim přes hodinu, původně sem chtěl celou zadní část uzavřenou ale furt mi to nějak nevycházelo




peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mart5ty


grohl

Tančík je moc fajn :) Těším se na další výtvory.

Lego_Radek

Pochvala. Náklaďák je pěkný, ale ten tank je přece jen o dost lepší. Sem s dalšími modely, jde vidět, že máš zručnost.

Icewalker

Páni, smekám! Mě se zaboha nic pořádného z tohoto setu postavit nepodařilo. Ale to bylo asi tím, že jsem neměl notnou dávku trpělivosti. Hlavně tančík je super ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Věšák

Jo..je to super...akorát ten náklaďák bych nepojmenoval náklaďák, ale pickup ;) :)

Mart5ty

#11
tak je tu další model, takovej mini traktůrek podle vlastní fantazie ;)




Lego_Radek

Tak ten traktůrek je dost pěkně zpracovaný. Že by tady rostla Grohlovi konkurence? :-) To by bylo jen dobře. Vivat Lego.

grohl

Taky jsem za každého dalšího kombinátora malého množství kostek rád.  ;) Podobný traktor už jsem v ruce měl-resp. jsem ze setu postavil hned dva, ale raději jsem je přestavěl na něco, co se zde už brzy objeví.

Mart5ty

#14
pro změnu teď trochu sci-fi: landspeeder




grohl

Tohle je MOC dobrý. Sám jsem se taky o vesmírnou loď pokoušel, ale výsledek zdaleka nevypadal tak dobře, a proto šla zase na cucky.

Lego_Radek

MOC pěkné vesmíroplavidlo.Těším se na další modely.

Mart5ty

#17
tentokrát jsem se pokusil o vodní pumpu




Věšák

Zajímavý...netradiční.....neinspiroval ses náhodou v grohlový věži??? (myslim tim městskym tématem)  >:D ale vážně pěkný.... :D

Mart5ty

Citace od: Vesak kdy 27.04.2009, 16:30:16
Zajímavý...netradiční.....neinspiroval ses náhodou v grohlový věži??? (myslim tim městskym tématem)  >:D ale vážně pěkný.... :D

Tak jestli tam ta inspirace byla, tak hodně podvědomá, postavit tu pumpu mě napadlo z ničeho nic. Jinak díky za všechny dosavadní komentáře a hlavně grohlovi díky jehož skvělým modelům sem se rozhodl zkusit stavět z mini creator setů (zatím teda z jednoho ;D) a začalo mě to bavit.

grohl

Jo, občas je to fakt skvělá zábava, když z pár dílků vytvoříš něco zajímavého. Ale je pravda, že 4837 je opravdu řehole. Zahazuju víc pokusů než vytvořím modelů. Ostatní sety jsou k tvoření mnohem lépe vybavené. Obecně platí, že čím větší kusy, tím hůř se z toho staví. Hlavně mě tu deprimuje absence round bricks 1x1.

Lego_Radek

Chchá. Tak ta pumpa je super. Originální. Je zajímavé vidět výtvory jiné než různé druhy vozidel a plavidel.Je to perfektní.

maeror

Pumpa je opravdu dobrá. Ale je na ní dobře vidět, jak méně je někdy více - viz Mirkova pumpa v kolejišti na půdě. Nebo jinak - je rozdíl stavět pumpu tak, aby vypadala realisticky, a je rozdíl stavět pumpu z 4837 tak, aby vypadala realisticky.  :) Ale ještě jednou, ať to nevypadá, že kriticky brblám - vzhledem k tomu, jak jsi limitován dílky, je hodně podařená!

Lego_Radek

Pumpa od Mirka je hodne podarená, ale mi se stejně více líbí tato, protože zachovává tvar i barevné sladění je povedené a navíc funkční prvek - pohyblivá rukojeť...na jeden maličký set, na jednu malou hromádku kostiček hodně vydařený výtvor.

Mart5ty

#24
pro změnu něco z domácnosti: old radio



Jonas

S Grohlem se skvěle trumfujete. Těším se na další nápady a výtvory.
Jonas - Můj Brickshelf

linhi

Opravdu je to super,to co dokážete udělat různých výtvorů z pár dílků.
Jen tak dál pánové,ať se máme na co koukat!

maeror

Tleskám nápadu i provedení, Jonas má naprosto pravdu!

Lego_Radek

Paráda. A tento set - i když Grohl psal, že stavět z něj je řehole, tak má podle mne skvělé plus a to je barevné sladění.Všechny tvé i Grohlovi výtvory z něj dost dobře ladí barevně. Takže chlapi, vemte si nemocenskou (ať nemůžete ven) a stavějte, protože vždy je to skvělé.
A a´t to nevypadá, že ve tvém threadu chválím i Grohla :-) tak speciálně pochvala tobě a tvému rádiu-stačí jen otočit knoflík a poslouchat kabaretní písničky staré Prahy. Super.

Mart5ty

#29
po delší době představuji další výtvor: mini jeřáb