(Vlastní) SYSTEM ALTERNATIVNÍ MODELY

Založil grohl, 17.01.2008, 03:08:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Ramtinka

Líbí se mi ten holub :). Ale i ten nápad s trusem na soše je výbornej, mě samotnou by to určitě nenapadlo.  Musím uznat že máš talent... :)

Lego_Radek

To je naprosto šílené co tady předvádíš. Hybaj do Lego designer team...Mají se od tebe co učit.

grohl

Citace od: Lego_Radek kdy 08.04.2009, 06:48:09
To je naprosto šílené co tady předvádíš. Hybaj do Lego designer team...Mají se od tebe co učit.
Ach, kdyby to bylo tak jednoduché.  :) Díky všem za komentáře. Hlavně za ten poslední.

grohl

Děkuji mnohokrát Hance za 4837. Tohle jsem opravdu nečekal. Nevěděl jsem v první chvíli, jestli brečet dojetím nebo se smát. Díky i za průvodní "dopis". Nesmírně si Tvé štědrosti vážím a vynasnažím se, aby alternativní modely i z tohoto setu byly na vysoké úrovni. :-*

Hana129

Tak to jsem ráda, že to bylo krásné překvapení  ;D.

To bylo  od lego.show, za to že se pár lidi neskutečně pobavilo  http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=23144.0, ,  a že jednáš stejně jako já, když narazíš na chybu, upozorníš na ni, pokud si ji někdo nepřizná tak pak je to jen jeho věc co mu to způsobí.  ::) 

Užij si to je to v dobrých rukou.  ;)

grohl

Pokusil jsem se o první alternativu 4837. Sice připomíná havní model (který jsem ani nestavěl), ale jisté změny tu jsou. Více snotová konstrukce, pouze tři nápravy a celkově nižší nástavba. Na původní lokomotivě se mi totiž nelíbil komín, který z modelu doslova trčel a navíc jsem měl k designu další drobné výhrady.
Ještě jednou díky, Hanko ;)




Hana129

Tak vidím, že jsem se nemýlila a dáreček je fakt v těch nejsprávnějších rukou, pěkný. ;) budu se těšit na další výtvory.



Shmade

No jsem zvědav, mě tenhle set přijde na alternativy hodně naprd, ale může to být bráno i jako výzva...

grohl

Je to těžší, než jsem si myslel. Už mám ale druhý model na stole a tentokrát to fakt je originální.

Lego_Radek

Další model na stole?...sem s ním...vždycky čekám na každý další tvůj výtvor jako na trní...

grohl

Asi z focení druhé alternativy 4837 moc nebude. U nás prší a fotky jsou moc tmavé. Zatím jsem aspoň upnul žlutý dragster ze setu 4915.




grohl

Fotky budou o chlup horší, ale snad mi to prominete.
Dalším modelem se stal traktor podobný typu Fastrac s odpojitelným kypřičem.




Lego_Radek

Ježíšmarjá. To už fakt není normální, co tady děláš :-) Chceš mi absolutně zničit iluzi, že mám nějakou vlastní fantazii...? :-) Ten traktor je nádherný (ta formulka jistě taky), ale i to barevné sladění u traktoru a ten kypřič...no co dodat. Pořád chválím a ne jinak i teď. Trocha kostek a co se z nich dá vše postavit...Nepřestávej, vem si volno v práci a stavěj :-)

jakpet

Grohle grohle.... sousedi v bytě pod náma se zloběj, že furt tluču bradou o podlahu.... Tohle je naprosto dokonalý, jestli tě nepříjmou v Lego.com jako designéra, tak se svět zbláznil...

grohl

Fotek tohohle výtvoru je sice málo, ale ono ani není více nutno.
Nazval jsem jej "POTRAVNÍ ŘETĚZEC". Muž se sekyrou pronásleduje kočku číhající na myš.


Věšák

 ;D ;D ;D výstižnej název...
znovu musím konstatovat, že tvoje modely sou úchvatné.... :)

Ramtinka

Výstižné a nápadité dílko :) otázkou však zůstává kdo s koho? :D

maeror

Otázkou však zůstává, kdo tu jí kočky!  >:D

Ale jinak všechna čest, klobouk dolů. Tobě sem psát nějakou chválu už je sice jako to nošení sov do Atén, ale ono je opravdu pravda, že tvoje genialita téměř hraničí s šílenstvím  :)

Lego_Radek

A to já pochválím znovu a znovu a znovu...atd. Má iluze o vlastní fantazii po tomhle nápaditém výjevu vzala definitivně za své. Děkuji ti mnohokrát, žes to dokázal  :'( ;) jsem zvědav jaké výtvory přijdou dále.

germik

Pravdaže ta myš je větší než ta kočka ;D >:D, ale to by snad šlo prominout ::) >:D
Ne hele fakt super :o :o. Proti některejm výtvorům, co poslední dobou cpou do těch creator setům, je to fakt jak Ferrari proti Trabantu ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Hana129

#110
Výtvor je supr.

ale protože jsem si nejdřív prohlédla obrázky, tak jsem v tom nejdřív viděla  velikonoční MOC - kluk s pomlázkou, který má v sobě asi více toho mocu a už prohání nebo vidí kde co  ;).

grohl

#111
Další, tentokrát ze zoufalství utvořený, model znázorňuje výřez z kostela, či katedrály. Po několika neúspěšných pokusech o vesmírnou loď mi v rukou vznikla tahle kostelní věž s hodinami a menší sestrou.



maeror

Člověče, chci taky tvořit ze zoufalství!  :) Jinak přemýšlím, jestli ta menší věž není trochu nadbytečná, respektive trochu architektonicky nesouznící, ale stejně je to dobré - a stín je naprosto realistický  :)
Myslím, že postavit kostel z takového setu jen tak někoho nenapadne...

grohl

#113
Ta druhá věž vznikla při snaze uplatnit zbylé dílky a bylo mi líto ji nevyužít. Navíc model pouze s jednou věží vypadal příliš "chudě".

Robbed

Tak tohle mě opravdu dostalo, nikdy bych netušil, že se z toho dá postavit i nějaká budova (a už vůbec ne kostel). Super nápad!

Lego_Radek

Sbohem, loučím se. Zahazuju Lego protože tohle už je moc  :o perfektní.Už raději ani nedomýšlím, co vytvoříš příště. Těžko říct co je nekonečnější - kombinace Lego kostek nebo tvoje fantazie.

grohl

Díky všem za příspěvky.

Lego_Radek
Nezahazuj nic, prosím. Chci inspirovat, ne odrazovat.

Mohu prozradit, že už mám doma zatím nenafocenou formuli vycházející z Tyrellu P34-opět vytvořenou z 4837.

grohl

#117
Vypadá to asi, jako bych měl celý stavební tým :D Ale opravdu všechno skládám jen já. Momentálně na nafocení čekají další tři výtvory.
Představuji Vám minikombajn s výklopným výsepníkem a otočnou zadní nápravou. K žací liště sice mám výhrady, ale za daných podmínek asi lépe udělat nešla.




Lego_Radek

Nevídané, neslýchané. Pokaždé jen chválím a chválím, každopádně toho nenechám. Skvělé.A perfektní je, že se snažíš  pokud to jde i ztak málo kostek vytěžit i nějaký funkční prvek.To dodává i minimodelu ještě větší kouzlo a tobě obdiv.

grohl

Jak jsem předeslal, dalším výtvorem je model inspirovaný formulí Tyrell P34. Kdysi jsem ji lepil jako papírový model a už od útlého dětství se mi moc líbila.

Ze zbylých dílků jsem ještě uplácal mini komentátorskou tribunu se stupněmi vítězů.




Foto předlohy