KOSTKOVÁNÍ, květen 2018 Kroměříž

Založil Izabella08, 03.03.2018, 09:48:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Izabella08

Citace od: 444martin kdy 15.05.2018, 16:28:23
Díky moc Pavlíno za perfektní příjemné podmínky. Všechno bylo opět připraveno do detailů, pěkně promyšleno a postaráno o návštěvníky i nás vystavovatele.
Ty prostory s mnoha místnostmi a zákoutími se mi líbily. Návštěvníci měli možnost objevovat pořád něco nového.

Posílám několik videí:
https://youtu.be/57v3Rx88BRY
https://youtu.be/UhHVXQOIo7w
https://youtu.be/vFL3JAjV0jI

Marti,

děkuji Ti za dobrá videa...mám radost :)

Borun

Také bych chtěl se synem poděkovat Izabelle.Krásně prožitý víkend s legem.Organizace,ubytování (s malou pozorností-díky moc :) ),výstavní prostory a celý tým vše bylo supr.

peki

#32
Se zpožděním přikládám stručné hlášení ze ,,služební cesty". Do ,,Kromca" jsme dorazili až v pátek večer, takže jsme nestihli koncert skupiny Karabina, který v kulturním domě souběžně probíhal.

Nicméně jak se později ukázalo, nepřišli jsme naštěstí o všechny doprovodné akce (,,výhoda" kulturního domu, je to že se tam dá souběžně pořádat několik akcí, někdy i na stejném místě).
Večer jsem tedy vyndal pouze 3 krabice bílých kostek, které jsem dokoupil. Doplnil se tím tak hrací koutek, pozdravil jsem se letmo s přítomnými AFOly a šel dokoukat hokej (manželka je z Kromce, takže jsme byli vlastně doma).

Ráno jsem si prohlédl expozici a s metrem si změřil nějaké exponáty, které budou v Sedlčanech. Za chvilku se začalo otevírat a přicházeli první návštěvníci.

Dělal jsem si takovou anketu:
1)   Znáte kostky.org (nikdo)
2)   Lidi nerozlišují, kdo výstavu pořádá. Jdou na výstavu Lega tečka
3)   Propagace akce Kroměříž (okresní město)
-   Internetové stránky Kroměříže kde jsou akce na víkend (více jak 50 procent dotázaných)
-   Dále věci spojené s kulturním domem (plakát, letáčky, děti na nějaké akci v kulturáku)
-   Jiné internetové zdroje, letáky, rádio
-   Druhý den se objevovalo, známí byli včera, doporučili to

K samotné akci. Vše, co bylo popsáno o akci v Olomouci, platí i pro kroměřížskou akci. Byla cítit pohoda, nikdo včetně návštěvníků nikam nechvátal. Někteří rodiče stavěli s dětmi od začátku. Někteří se postupně nechali do stavění vtáhnout popichováním/povzbuzováním dítěte nebo organizátora aktivity. Další rodiče nechali dětem volnost a pozorovali, jak si děti hrají. Zdálo se mi, že  ubylo i ,,malých dramat" u Lego obchodu. Zkrátka s příjemným letním počasím dostatkem prostoru a nespočtem aktivit na vyblbnutí se nebyl žádný důvod něco hrotit.

U fotek jsem se zaměřil opět na pár momentek, které není potřeba moc komentovat.

FOTO

U lego technic koutku bylo opravdu fascinující vidět jak pod vedením Milana (milanv), Dity (matka) a jedné slečny brigádnice (která do akce o techniku nic nevěděla) ztrácejí zábrany návštěvníci různého věku. O pohlaví vůbec nemá se cenu zmiňovat, technic baví holky stejně jako kluky. Jen, jak psal Milan, by to ze strany Lega chtělo více invence. Ty rozjasněné tváře, když stavitel/stavitelka pochopili princip a viděli, že věc funguje, se nedají popsat, to se prostě musí zažít. 

FOTO

Na sobotní večer jsem měl připravenou akci a burzu, Izabela doplnila tombolou pro kostkaře.
Aukce, tombola a sypání kostek proběhla jako vždy v pohodě.

Vyúčtování akce je zde. Prosím o platbu na transparentní účet kostek.
Do správy pro příjemce napsat:  nick + aukce Kromeriz   

FOTO

Nicméně se později ukázalo, že na stejném místě proběhne ještě další akce. A sice vernisáž fotografií amatérského fotografa Vladimíra Hudečka – Popeláři.

Ten měl zjevně o vernisáži trochu jiné představy, hrající si děti a ,,roztahané lego" v nich rozhodně nebylo. Banket a hudební doprovod se po nějakých diskusích s představiteli kulturního domu přesunul do jednoho zákoutí o patro víše.  Někteří účastníci vernisáže si pak ještě prohlédli fotky, většina jich byla přístupná.


V neděli pokračovalo vše v poklidu. Ani v kulturním domě se nekonala žádná další akce.

fotky zpracovávám doplním později
FOTO

Izabella08


Izabella08

Pár fotek z kroměřížského Kostkování...

Izabella08

#35
A poslední... krásné kousky stavěla veřejnost v blacktron koutku a v ledovém koutku...mnohdy nám trhalo srdce povedené výtvory rozebírat:)

Izabella08