Monorail 6399

Založil Robi, 15.02.2014, 13:12:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robi

Zdravíčko Všem,

přemýšlím že si dokompletuji Monorail 6399 (dnes se mi podařilo opravit motůrek :) - pokud by měl někdo zájem o foto jak to vypadá uvnitř, můžu dát foto - ale jen mobilem), abych trochu oživil městečko až bude kompletní, ale narazil jsem na problém.

V BlueBricku se mi nedaří "zapasovat" monorail do města k silnicím ať zkouším co zkouším. Každá stanice má kolej od silnice jinak vzdálenou což je základní problém. Tak se chci zeptat zkušenějších jestli se to dá nějak dohnat kolejemi nebo mam rovnou počítat s posunem stanice ? Ono se to bohužel takhle v PC dost špatně upravuje a představuje - ale vzhledem k ceně kolejí je to jediná možnost :(.

Cavelon

Hoď sem obrázok z Blue Brick, neviem presne, čo máš namysli...

Robi

#2
Tady ... vzdálenost kolejí od silnice.

EDIT: jediné co mě napadá je zvětšit tu green baseplate a to letištní stanici dát o ten kousek dál, aby to bylo stejně, ale tím docílím jen shodného položení u roviny nevím jak to půjde když to bude se zatáčkami ?

Cavelon

Citace od: Robi kdy 15.02.2014, 13:28:29
jediné co mě napadá je zvětšit tu green baseplate a to letištní stanici dát o ten kousek dál, aby to bylo stejně, ale tím docílím jen shodného položení u roviny nevím jak to půjde když to bude se zatáčkami ?

Áno, jediné riešenie je posunúť o pár studov tú ľavú stanicu nahor, zátačkami sa toto dorovnať nedá.

Robi

No jo ale jak jsem psal to řeší jen pokud by byly ty dvě stanice v rovině, pokud se tam dají zatáčky atd... tak je to zase rozhozené :(

Cavelon

Nuž, ak buduješ trať, vždy sa musíš prispôsobiť geometrii koľajiva, ináč to proste nejde. Tzn. najprv si nahoď trať a potom k tomu dopasuj stanice.

Robi

JJ asi budu muset, zatím to je jediné řešení :(