#14 PBC (Vlastní) Vojenská loď Čierny admirál

Založil kamil, 15.01.2012, 23:52:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kamil

Na poslednú chvíľu pred vyplávaním lode Čierny admirál z prístavu, sa nalodil nečakaný pasažier. Ide o slečnu Marry, ktorá je dcérou guvernéra Harta jedného ostrova v Karibiku. So sebou nesie aj naliehavý list s novými inštrukciami pre kapitána Lontona a jeho posádku.
V liste stojí, že sa má kapitán Lonton so svojou loďou a so slečnou Marry ponáhlať do domova slečny Marry v Karibiku. Práve tam sa má nachádzať obávaný pirátsky kapitán Barbarrosa ktorého má kapitán Lonton so svojou posádkou pomôcť chytiť a predviesť pred spravodlivosť.
Preto dal kapitán Lonton rozkaz vyplávať z prístavu a ponáhlať sa na miesto určenia. Kapitán práve ukazuje slečne Marry svoju kajutu a všetky artefakty ktoré zozbieral zo svojich ciest po celom svete.
Sú medzi nimi paravan a samurajský meč z ďalekej Číny, kopija z Madagaskaru, luk z juhu Afriky - tam ulovil aj žirafu z ktorej kosť má tiež vystavenú v kajute, tiež jej ukazuje vypchatého hada a sošku nejakého bôžika ktoré pochádzajú z južnej Ameriky. Z týchto artefaktov si ale najviac cený meč ktorý mu daroval anglický kráľ.

Z príchodu slečny Marry nemá radosť dôstojník Sundon, ktorý musí počas pobytu slečny Marry na lodi, uvolniť svoju kajutu.
Kuchár už pripravuje slávnostnú večeru na počesť vzácnej návštevy.

votrelec

Celkom OK, len z tak 60 percent to je imperial flagship.

Colonel32