#13 PBC (Vlastní) Úkryt kapitána Ultima

Založil Ariatti, 15.01.2012, 22:08:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ariatti

Dříve zde byla pevnost Imperiálního vojska, poté byl ostrov mnoho let neosídlen. Až do té doby, kdy poblíž ztroskotala loď pirátského kapitána Ultima, který se svými muži ostrov přeměnil na své sídlo, odkud může provádět loupežné výpravy.

Tuto stavbu, která je má první coby AFOLa, jsem pojal také jako poklonu pro lego sérii Pirates 1, především pak po Rock Island Refuge a Skull Island, mé nejoblíbenější stavby z dětství. Snad se vám bude alespoň trochu líbit a především příznivcům pirátů připomene doby strávené prohlížením katalogů z 90. let :-)


















Hardegon

Tak přesně takhle vypadala moje představa pirátské pevnosti, když jsem si před deseti lety prohlížel staré katalogy. Ta inspirace starými sety je poznat na první pohled. Jednoznačně palec nahoru.

Mr. Cube

První stavba a hned takhle velká, pěkné pirátské doupě. Zmíněnou inspiraci jsem viděl ihned, ale to není výtka. Kdyby bylo tohle v katalogu, když jsem byl malý, asi bych z toho neusnul.  :)

nerow

Tak jsem jsem též zavzpomínal na 90. léta :) Jako celek to vypadá pěkně. Ve stylu LEGO setů 

Kdyby jsi to vzal o level výš pomocí vody na SNOT, skály ze slopes, tiles na mola apod., tak bych si to dokázal představit i jako vítězné dílo.

Colonel32

Citace od: nerow kdy 15.01.2012, 23:06:33
Kdyby jsi to vzal o level výš pomocí vody na SNOT, skály ze slopes, tiles na mola apod., tak bych si to dokázal představit i jako vítězné dílo.

Ano, tohle přesně vystihuje můj názor. Je to velmi dobré jako nostalgické dílo, které nechá lidem zavzpomínat na jejich mladá léta. A KFOLům ukáže, jak mají vypadat "správní" piráti. Ale v soutěži čekám umístění až ve druhé polovině.

Colonel32