Citace od: wynnova kdy Dnes v 09:12:05Tohle je samozřejmě ošetřené právníky (informace u zboží)Ne, to si nerozumíme. Tady jde o to, že originální LEGO díl je upraven potiskem, nad kterým nemá TLC kontrolu, tudíž nemůže ručit za jeho kvalitu, nezávadnost a pod. Zákazník pak může mít dojem, že tento potištěný díl je originální LEGO výrobek i s případnou vadou.
Nikde není žádné Lego logo, neprodává se to jako Lego upomínkové předměty atd.
Na to se myslelo, neboj:)
Citace od: Daniel kdy Včera v 10:15:52Já to beru tak, že když od někoho něco zkopíruju (ukradnu), tak je to vlastně pochvala jeho dokonalého díla. Mně se to obráceně ještě nestalo, tak nevím, jak bych reagoval.Citace od: otaznik kdy 12.08.2026, 19:52:43Já teda nevím, tohle mi přijde skoro až úsměvné vyžadovat. Tohle přece není nějaká diplomová práceCitace od: Michal Kadeřábek kdy 12.08.2026, 19:47:26Ahoj, inspiroval jsem se částečně tvou stavbou a jednou z Polska.OK, nevadí mi to, jen bys měl pak vždy uvádět zdroje, ze kterých jsi něco použil..
Každý se přece nějak volně inspirujeme něčím zajímavým a pak v určité míře (někdo víc, někdo méně) použijeme/předěláme do svých staveb.
Nedovedu si třeba představit, že bych uváděl: Tak toto je můj nový hrad. Ale okno ve třetím patře je odkoukáno od Linhiho, výpadová branka je použita od Hardegona, rozbitá zídka vzadu trošku připomíná Ryxeho stavby a vodu v hradním příkopu jsem viděl takto použitu od...
Citace od: Daniel kdy Včera v 10:15:52Já teda nevím, tohle mi přijde skoro až úsměvné vyžadovat. Tohle přece není nějaká diplomová práceJe nutná samozřejmě nějaká vhodná míra, tady mi to vhodné přišlo. Stejně tak to dělám já..
Každý se přece nějak volně inspirujeme něčím zajímavým a pak v určité míře (někdo víc, někdo méně) použijeme/předěláme do svých staveb.
Vytvoření stránky: čas: 0.091 vteřin / dotazů: 12.