50% sleva na vybrané LEGO (POZOR NA FALEŠNÉ LEGO STRÁNKY S INZERCÍ SET VE SLEVĚ)

Založil Johny650, 03.09.2018, 21:09:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Dneska na FB, ti se s tim teda nes****  :o Logo a nazev stranky hezky okopirovany

Bard


peki

Over the past few months we have consistently seen a spike in Fake LEGO Webstores. Each month we have seen hundreds of these reported to Consumer Services, the LEGO House and here on the LAN. While many of these reports are a defensive action, we also have spoken to many people who accidentally fell victim to these scams. While there are still many actions happening behind the scenes to help protect consumers from these scams, we are publicly going to be trying to educate and warn unsuspecting consumers as well. The attachment will be posted at 12:00pm CEST on social channels as well as LEGO.com. Internally, we are very appreciative of the actions that AFOLs, recognized and unrecognized, have been taking to warn potential victims of these sites as well as help those that have fallen victim.

From us, thank you ambassadors for reporting these sites. You are always welcome to continue to report these in the Fake Websites thread.

Hopefully today's post will help some people be aware of these risky webstores.

rychlý google překlad
==============
V posledních několika měsících jsme trvale zaznamenali špičku ve Fake LEGO Webstores. Každý měsíc jsme viděli stovky z nich nahlášených zákaznickým službám, LEGO House a zde v síti LAN. I když mnoho z těchto zpráv představuje obrannou akci, mluvili jsme také s mnoha lidmi, kteří se náhodně stali oběťmi těchto podvodů. I když v zákulisí stále probíhá mnoho akcí, které pomáhají chránit spotřebitele před těmito podvody, budeme se veřejně snažit vzdělávat a varovat také nic netušící spotřebitele. Příloha bude zveřejněna ve 12:00 SELČ na sociálních kanálech a na LEGO.com. Interně si velmi vážíme akcí, které AFOL, uznané a neuznané, podnikají, aby varovaly potenciální oběti těchto stránek a pomohly těm, kteří se stali oběťmi.

Od nás děkujeme velvyslancům za hlášení těchto stránek. Neustále je můžete hlásit ve vlákně Falešné webové stránky.

Doufejme, že dnešní příspěvek pomůže některým lidem být si vědomi těchto rizikových webových obchodů.

ditetemnaporad

Většina podezřelých nebo falešných webů má podobnou vizuální strukturu. Je rozhodně dobře, že s tím LEGO něco dělá. Každopádně ale, pokud budou stále lidé, kterým přijde normální, že někdo ve velkém a oficiálně prodává jakýkoliv produkt za 50% cenu oproti ceně běžné, může LEGO a ostatní firmy dělat cokoliv, ale postiženým pomoci nebude.

Zoufalec

Kdyby 50% - inzeráty, co na FB nahlašuju, jsou tak na 20% doporučených cen.

Matthes_CS