POZOR PODVODNÍK - V.svitak17@seznam.cz; V.svitak17@gmail.com; lukbaxa@seznam.cz

Založil kulich007, 14.01.2016, 10:08:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kulich007

Ahoj,
chtěl bych všechny varovat před tímto inzerentem na SBAZARu a BAZOŠi.
Inzeruje pod maily: V.svitak17@seznam.czV.svitak17@gmail.com; lukbaxa@seznam.cz, možná i další. Lokalitu uvádí Ústí nad Orlicí, Svitavy, Zlín. Nabízí i osobní odběr, ale pokud ho po něm požadujete, tak nereaguje. Pohádka je vždy podobná, buď duplicitní stavebnice po Vánocích nebo že kluka už stavebnice nebaví. Do zaplacení komunikuje, pak už jen sporadicky až přestane úplně a samozřejmě, žádný balíček s Legem nepřijde. Používá ty samé fotografie u různých inzerátů s různou pohádkou prodeje. Zkouší hlavně vlak 10233, nějaké Star Wars a Simpsony.

Kdyby tu byl někdo další, kdo tomuto individuu naletěl, dejte vědět. Zatím vím o jednom dalším člověku a v součtu jsme na 3000,- Kč.

díky
kulich007

over86c

Zdravím, začátkem týdne lukbaxa nabízel na bazoši Metroliner 4558 za 1750 Kč. Použil fotku někoho z Aukra, co prodává za 3650 Kč. Snažil jsem se na něj upozornit dalším inzerátem, ale dostal jsem se až o dvě stránky před něj, takže asi nemělo ten efekt.
Ta fotka u 10233 je tuším z mimibazaru, tam jej někdo prodává za 4600 Kč.

Přeju hodně zdaru.


baston

Tiež som sa nechal nachitať na lego Star wars -> 1450kč. Riešili ste to nejak s políciou, bankou ?

kulich007

Zatím jsem to řešil jen přes banku. Čekám na výsledek a následně, pokud to nebude úspěšné, se určitě obrátím na PČR. Věřím, že těch lidí je víc. Zdá se, že ten člověk obměňoval emaily, lokality a sety v inzerátech, ale účet byl vždy stejný. Vždy nabízel i osobní předání, ale na to se v podstatě domluvit nešlo.

baston


kulich007

Zatím stále nic. Ale není třeba na něco čekat, klidně na Policii zajdi. Ono se to pak vše spojí, když toho bude víc.