Měl bych pár dotazů
- Podklad má být stejně jako u městečka 2020, tj. baseplate + tři řady kostek na sebe + jedna plate? Barva tmavě šedá?
- U bočních budov na parcelách A,B má být levá boční strana pohledová, ale z boku nebude žádný chodník a od levé strany parcel A,B rovnou začíná stavba? A pokud má být alespoň úzký chodník, tak bude na úkor parcel A,B, nebo bude přidána plate? Raději bych, kdyby se mi parcela A,B nezužovala o chodník.
- Budovy na parcelách C až H budou mít podloubí, ale má mít podloubí také boční budova na parcele A? A pokud ano, tak zepředu a/nebo zprava? Raději bych, kdyby podloubí neměla, protože pokud má být v levé části parcely A poštovní dvůr, tak v případě podloubí mi už nezůstane moc prostoru na budovu pošty v pravé části parcely A.
- Předpokládám, že budova pošty v pravé části parcely A by mohla být předsunutou a nižší poštovní halou navazující na zadní budovy na parcela B, přičemž budova na parcele B by mohla být v rovině a výšce navazujících budov na parcelách C až H. Budovy na parcelách C až H budou začínat rovnou od přední části parcel a jak budou přibližně vysoké?
- Předpokládám, že budova pošty v pravé části parcely A by mohla být z části prosklená, aby bylo trochu vidět dovnitř, že se jedná o poštu a co se tam děje, ale to by znamenalo, že bude spíše modernějšího pojetí než jsou ty výše postované obrázky budov s podloubím - mám raději držet starobylejší pojetí, aby to ladilo s ostatními, nebo modernější prosklenější pojetí?
- Je nějaká představa, co by mělo být na parcele před parcelou A?