SVĚT KOSTEK OLOMOUC 15-16. 10. 2022

Založil Chairudo, 18.05.2022, 15:23:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Propojené události

peki

Citace od: poMOCník kdy 31.01.2023, 22:25:03Dovedu si představit, že s tímhle přístupem tu nebudeš sám, ale já to třeba vůbec nechápu. Na výstavu si nejedu vydělávat (to by byly těžce vydělaný peníze), k tomu mám zaměstnání. Lego dělám pro zábavu, kdyby mě to nebavilo, tak bych tam nejel. Jestli něco dostaneme, je to pěkné, ale neberu to zdaleka jako samozřejmost a už vůbec ne podmínku mé účasti.

Může zde někdo předpokládám Chairudo nalít čistého vína? V mailu, který šel asi na účastníky nějaké info bylo. Odlišil by jsem 2 věci:

1) Pokud na akci příde jak bylo psáno výše 21 000 lidí, tak akce skončí s poměrně velkým ziskem. Čili někdo (výstaviště určitě něco dostalo a bylo to pěkné). Dost AFOLů se kterými řeším jiné věci z toho byla hodně otrávená.

2) Pokud se pořádá komerční akce mělo by platit jasné transparentní pravidlo kolik bude za 1m2 + příspěvek na dopravu. Pořadatel /organizátor má právo rozhodnout jestli má o daný model zájem nebo ne.

Chápu "neduhy" 1 ročníku, ale myslím si že výstav už se udělalo hodně. Takže pokud to má být CHARITA tak pro všechny. Pokud KOMERCE tak rozumně nastavené komerční podmínky také pro všechny.

Chairudo

Potřeboval jsem dost času na přemýšlení a zásadní chyba co jsem udělal je, že jsem s výstavištěm nedomluvil takové podmínky, jaké by někteří očekávali. Je to moje první taková zkušenost a mám určitě prostor pro zlepšení, hlavně asi nebrat to dál jako "pouze" Afol akci. S Flórou proberu možnosti, jak systém odměn změnit na transparentní a věřím, že na podzim budete spokojenější a olomoucké výstavy budou mít úspěch i dál.

Mým hlavním cílem, myšlenkou a motivací vždy bylo udělat co nejpěknější výstavu pro co nejvíc Afolů i s rodinami, ať se můžeme v co největším počtu scházet a seznamovat a ať máme super zážitek. Proto se taky snažím zajistit pro vás i zpestření jako výlety po Olomouckých památkách kam se běžně nepodíváte, soutěže o nejlepší modely nebo uvítací sáčky s vzácnými figurkami. Tato snaha a přidaná hodnota ale bohužel není vždy vidět a asi ne všichni o to stojí.

Celá situace mě moc mrzí, určitě jsem neměl v úmyslu někoho zklamat nebo naštvat, tímto se tedy těm, co s výsledkem akce nebyli spokojení velice omlouvám.
Je to hlavně velké poučení pro mě a můžu vás ujistit, že na tom zapracuji, aby byli spokojení všichni.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

peter

Mám jen drobný dotaz. Pomalu se blíží další ročník a tak by mne zajímalo, jestli bude sběratelská kostka z této velkolepé akce?
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Chairudo

Citace od: peter kdy 19.10.2023, 09:23:14Mám jen drobný dotaz. Pomalu se blíží další ročník a tak by mne zajímalo, jestli bude sběratelská kostka z této velkolepé akce?

2023 doufám Milan stihne připravit na třídění LB
Jestli myslíš loňskou tak byla kostka v dárkovém sáčku s figem a drobnostmi, každý měl dostat sáček při registraci u vjezdu. Jestli někdo kostku postádá, mám tu poslední 3 kousky a můžu předat na třídění lugbulku.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

peter

Citace od: Chairudo kdy 19.10.2023, 09:36:21Jestli myslíš loňskou tak byla kostka v dárkovém sáčku s figem a drobnostmi, každý měl dostat sáček při registraci u vjezdu. Jestli někdo kostku postádá, mám tu poslední 3 kousky a můžu předat na třídění lugbulku.

Budu tedy rád alespoň za tu kostku, která se ke mně dosud nedostala ...
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.