7015 Viking vs. Fenrir hell wolf

Založil Police collector, 21.08.2005, 16:03:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Police collector

Set 7015 je nejmenší a nejlevnější z vikingských setů. Pro příznivce klasických kostek ale bude asi jistě zklamáním neboť kostka je zde jen a pouze jedna - dvoustudová s křížovým otvorem + 4x2 study placička. Zbytek stavebnice tvoří technic a bionicle dílky + 1 minifig.

Minifig - obličejově je shodný s figurkou které říkám "rytíř anebo princ", torzo není shodné s čímkoliv na drakkaru či v loďce, unikátním dílem je černé přídavné brnění které postrádá patinu.

Vlk Fenrir

Z technic a bionickle dílků sestavíme mýtického vlka Fenrira,jež při ragnaroku - soumraku bohů, zahubí nejvyššího germánsko/vikingského boha Odina. No vlka- příšera svým lysým ocasem připomíná spíš přerostlého čokla kříženého se šavlozubým tygrem, a podobně jako další nestvůry působí spíše biomechanickým dojeme. Pokud jste ale pejskaři budete z vlkopsa nadšení - může se drbat, krčit, sedět na zadku, dávat pac anebo ležet - škoda že nemá  tlamu, nebo spíš spodní čelist. Prý vypadá přesně jako nejhnusnější čokl pod sluncem, což je prý jakási čivava křížená s netopýrem, tu jsem ale neviděl (říkala to teta)tak nemohu soudit. Osobně se mi zdá že i přes své pohybové kvality se potvora hodí spíše do sci-fi tématu než do bájí.  Na druhou stranu umí hýbat i ušima a pokud je otočíte směrem dolů máte tady Baskervilla - Šerloku těš se !  Doporučuji také nahradit oči přiloženými "granáty" bestie pak vypadá tuplovaně zle.

Pokud jste brick pozitivní budete zklamaní. Pokud se vám ale potvory líbí nebo jste pejskaři doporučuji - pohybové možnosti jsou fakt výborné. Sběratelům minifigu lze doporučit .

+ černé brnění
   torso
  potvora

- stejný obličej jako u drakkaru a pevnosti
potvora
60 ze 100

Obrázky k setu: http://www.lego.com/eng/vikings/productpage.aspx , http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=135577
Terminated.