Výstava Lego Galeria MLYNY Nitra - júl 2012

Založil Micho, 05.04.2012, 19:49:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Na Bratislavskom KOSTKY.org stretnutí pred 3 týždňami som priniesol prvé info o potenciálnej výstave v Galérii Mlyny Nitra. Zástupca Galérie Mlyny Nitra kontaktoval naše fórum a cez českých kolegov (Peki, Jindra) sa to dostalo ku mne. 13.3. som bol aj na mieste činu, priestory a organizačné plány potenciálnej akcie sú veľmi zaujímavé. Viem, že by sa na tom mal aj podieľať maďarský klub Maleg so statickým koľajiskom, ja som s Cavelonom priebežne dohodnutý na funkčnom koľajisku o veľkosti cca 15-20m2, niečo na spôsob ako sme robili v Banskej Štiavnici.

Keďže zatiaľ nemám nové informácie a nemám potvrdený ani termín potenciálnej akcie a ani podmienky, tak tu dávam priebežné info pre tých, ktorí o tom boli už informovaní. Očakávam v najbližšom období definitívna informácie a podmienky, aby sme sa mohli pustiť do prípravy - sú na to už len 3 mesiace.

Galéria Mlyny Nitra je veľmi pekné viac poschodové moderné obchodné centrum priamo v centre Nitry. V marci (utorok po 18-tej), ked som tam bol, bola tam vysoká návštevnosť. Vzhľadom na dobrú polohu a termín by tam slovenská Lego komunita mohla spraviť peknú a zaujímavú akciu. http://www.mlyny-nitra.sk/

Galéria Mlyny už má skúsenosti s takouto akciou (2011/02), Lego časť zorganizovali s maďarským Malugom, na našom fóre sa o tom písalo tu: Výstava vlakov v Nitre

Micho

Priebežné zatiaľ nič na na zverejnenie, snáď začiatkom budúceho týždňa budú nové informácie, čas beží ... 

STARHAWK

#2
Mozme sem zacat pisat co kto by chcel postavit, eventualne ma uz postavene. Ja som teraz porobil nejake BL objednavky a zohnal nejaky dalsi stavebny material - s tymto sa snazim zohnat ludi na zdielanie postovneho.

Co sa stavieb tyka, tak sa chystam:
- rozsirit a dorobit kostol Horne Oresany - momentalne 50x50cm planujem 1x1m aby sa zmestil aj zadok a kusok okolia.
- cast Tatooinskeho mestecka - velkost sa bude postupne rozrastat takze uvidim na akej rozlohe skoncim - zatial je min ciel na 6 ikea stolcekov = 1m x 1.5m
- dodat mozem aj 2 mensie lode na piratsku sceneriu, eventualne aj Imperial Flagship

Hodilo by sa v hlavicke (prvom prispevku) udrzovat ucelene vsetky aktualne info ako sem budu pribudat prispevky.

Cavelon

#3
Kito + Cavelon plánujú zhotoviť väčšie pohyblivé koľajisko aj so všetkym okolím, čo k tomu patrí. Vzniklo by úpravou a rozšírením diorámy t.č. vystavenej v Auparku v KE. Osobne trvám na stavbe v štýle Full&Pure Lego ako bolo v Banskej Štiavnici, teda žiadne handry a drevené dosky ako podklad, ale poctivý 3D terén z Lega. Veľkosť závisí od množstva dostupného materiálu (rátam s využitím Michovych zásob a veľmi by nám pomohla aj dodávka posledného Lugbulku) a od času, ktorý bude k dispozícii.

Micho

Mám síce nové informácie, stále však nie na zverejnenie. Akcia ešte stále nie je organizačne zo strany OC Mlyny potvrdená, je nutné počkať. Keď padne definitívne rozhodnutie, budem okamžite informovaný a posuniem na fórum informácie. Predpokladám definitívne rozhodnutie najneskôr do týždňa.

Justin

Citace od: STARHAWK kdy 20.04.2012, 09:47:25
Mozme sem zacat pisat co kto by chcel postavit, eventualne ma uz postavene.

Ja by som sa chcel spýtať, či sú stanovené nejaké témy, ktorých by sa MOC mali držať. Skúsil by som niečo postaviť, len mi chýba inšpirácia  ;)

J.

STARHAWK

#6
Prave mi dorazila ocakavana objednavka TAN kociek (hlavne 2000ks 2x6 Brick) a tento tyzden mam dovolenku. Takze mozem zase pokrocit so stavbou - ku koncu tyzdna uz hodim aj nejake prve fotky budovy, ktora uz je skoro dokoncena (ku koncu tyzda bude teda uz dokoncena).
Kostol budem moct tiez upravit - spevnit, kedze pri stavbe som pouzil cokolvek co bolo TAN a z predu malo rovnu stenu. Teraz to poprerabam tak aby stena mala aspon hrubku 2 a niektore potrebne TAN slopes, wedges co som zazdil mozem pouzit na Tatooine kde ich bude viac treba.

Stale sa mi mozu hlasit ludia z BA a TT, ktory by potrebovali kupin nieco z BL - uz som spravil cca 4 nakupy. Ak nieco niekto potrebuje na vystavu mozme spojit objednavky a rozdelit tak postovne. Doteraz som nasiel veci co potrebujem v niekolkych BL shopoch, takze to musim riesit cez viac mensich nakupov.

Micho

Asi nepoteším, stále nie sú žiadne nové informácie ohľadom potvrdenia výstavy, čas letí ...  :(

STARHAWK

Citace od: Micho kdy 30.04.2012, 13:50:10
Asi nepoteším, stále nie sú žiadne nové informácie ohľadom potvrdenia výstavy, čas letí ...  :(

Well, ja si Tatooinske mestecko (maly kusok / par ulic) chcem zbudovat tak ci tak - ci to bude na tuto alebo inu vystavu. Uz dlhsiu dobu sa na to chystam a teraz som aj realne zacal a postupne zhanam material.

Micho

Aktuálne informácia zo zdroja:

Akcia sa toto leto z organizačných dôvodov nebude konať, je záujem priebežne na budúci rok, termín sa nevie. Je snaha sa prispôsobiť aj našim možnostiam, prípadne akcii Lipno nad Vltavou (leto 2013, po nej, pred ňou).

Cavelon

OK, aspoň máme viac času na vygenerovanie dokonalejších výtvorov a možnosť zakomponovať aj materiál z tohtoročného Lugbulku. :)